Mit csináljak, hogy bátrabb legyek?
nem tudok még tippelni se.......
mert mostantályt....sokat fogok járni a városban....tömegközlekedéssel.......ha belémkötnek elfutok:)
mit csináljak hogy ne legyek ilyen gyáva????
Aranyos kérdés. :) Mikor meglátom a skinheadeket, cigányokat, mindig ezeket dúdolom magamban. (Ugyan nem véd meg, de ilyenkor legyőzhetetlennek érzem magam, és nem figyelek a fájdalomra, ha épp kenik a számat. :))
Fegyelmező Részleg - Hooligan
http://www.youtube.com/watch?v=6ras0coeIIY
Fegyelmező Részleg - Kendő
http://www.youtube.com/watch?v=lJ_FZgHs3rI&feature=related
Radical Hungary - III. Félidő
http://www.youtube.com/watch?v=kb5nQ8aY1qA
Remélem tudtam segíteni. :)
17/F
Amúgy csak a legjobbat hagytam ki. :) Járj el edzésekre. Box, Thai-box, bármire. Nyugodtan menj le edzésekre, nem néznek ki. :)
Csak aztán ne ess át a ló másik oldalára. Ne hidd azt, hogy te vagy a csáknorisz. Én is akkor kaptam a legnagyobb verésem, mikor féléve thai-boxoltam, és azt hittem, hogy milyen faszályos vagyok már. Nem. :) Nem voltam. Viszont a kopasz srácok azok voltak. :D
Úgyhogy hajrá, valamit sportolj!
Jól van. Ezt honnan kellett volna tudnom? :D Na ugorjunk.
Amúgy beugrott pár dolog, amit ösztönösen csinálok.
Például, a BKV buszokon mindig beállok az ajtóba. Nem ülök le, akkor sem, ha mindenhol üres hely van. Így nem tudnak korlátozni, mintha leülnék, és nem engednének felállni... Illetve próbálok a sofőrhöz minél közelebb lenni.
Buszon vonaton nem szoktam olvasni, mivel azzal csak elvonom a figyelmemet a környezetről. Ami baromi fontos abban, hogy felismerd a veszélyt, és ELKERÜLD. Tehát zenét sem hallgatok. Főleg nem este, mikor főleg a hallására támaszkodik az ember.
Este például mikor zúzós környéken kell sétálnom, akkor a telefon a kezemben van, előre beírt telefonszámmal. Ha ne adj Isten, akkor csak zöld gomb. Bár nem sokat ér, hiszen elég egy félperc, és megkéselnek.
Viszont kést, viperát ne hordj magaddal! Ez baromi fontos. A kést gyorsan ellened fordítják, a vipera meg nem a legmegbízhatóbb eszköz. Ha mindenképpen valamit magadnál akarsz hordani, az legyen gázspray. Viszont arra figyelj, hogy beltéren (busz,metró, vonat, villamos, stb.) és kültérre MÁS FAJTÁRA VAN SZÜKSÉG! Illetve, ha vettél, akkor elsőnek próbáld ki használat közben. Hogy tudd, hogy is működik. A HASZNÁL SPRAYT DOBD KI, és vegyél újat. Hiába van még benne esetleg!
Ha vonaton utazol, a kabinosban, akkor célszerű olyan helyre beülni, ahol sokan vannak. Illetve, ha mindenképpen egyedül akarsz lenni, akkor az AJTÓ és ne az ablak mellé ülj. De úgy, hogy a lábaddal rá tudj tartani az ajtóra (illetve felül van egy kar, amivel betudod zárni), így kevesebb az esélye, hogy meglátogatnak. (Sajnos ennek is van esélye, mivel főleg, ha vidékre mész, este, nagyon sok a cigány. Tapasztalat. Mikor Egerből jöttem haza hajnalban, én majdnem összeszartam magam. Ciki, nem ciki, ez van. Ilyen országban élünk.)
Illetve a BKV járatain a cigányok (na jó, zsebtolvajok) szokták azt alkalmaz, hogy elordítják magukat, hogy zsebtolvaj. Ilyenkor általában mindenki az értékeihez nyúl, így kifigyelik, hogy ki, és mit hol tart.
Illetve este, ha alakokat látsz szemben a járdán, akkor irány a másik oldal. Ha öregasszony, hanem, inkább váltsunk "sávot". És még azt figyeltem meg, hogy ha kapucnis pulcsid van, és este mész haza, akkor kapucni fel, fej lehajt, így kevésbé kötnek beléd. A lényeg, hogy ne reklámozd a fehér bőrödet.
Itt meg kell jegyeznem, hogy ne öltözködj kirívóan...
Illetve haverom szokta csinálni, hogy van nála egy doboz, benne 1 szál cigivel. Ha esetleg a mocskok ezzel próbálkoznak, akkor doboz oda ad, és go a francba... Csak figyelj, hogy ahogy nyújtod a dobozt, NE KAPJA EL A KEZED!
Egyenlőre ennyi jutott az eszembe.
nagyon jó válasz......:)
eddig az összesre zöldkezet nyomtam...:)
köszönöm szépen.....:)
de azért ha valakinek még eszébe jutna ilyesmi hasznos ötlet
azt írja le!!!:)
Illetve eszközöknél talán a boxert tudom még ajánlani... Azt elég nehezen szedik le az emberről. :)
No meg, ha egyedül vagy, és tegyük fel, hogy mész haza. És már nem tudod kikerülni a járdán várakozó cigányokat. (Ez is hányszor fordult elő.) Szóval közeledsz feléjük (ilyenkor már nem játszik az, hogy átmész a túloldalra, mert az egyből annak veszik, hogy szabad préda vagy.) NE HAJTSD LE A FEJED! Nézz előre, a fejed legyen fent! Viszont ne nézz a szemükbe, és egyáltalán, ne nézz rájuk. Viszont közben azt csinálhatod, hogy bal kézzel (tegyük fel, hogy baloldalon vannak) úgy csinálsz, mintha vakarnád az arcod. Mivel, ha egyből ütnek, így van sanszod kivédeni.
Remélem ez is segített valamit. :)
miért ilyenek is vannak???? hogy megvernek naponta???
vagy hetente???
azt tudod hogy a bp-i zugló ..... az jó környék:??
mert oda járok majd suliba....
Ha nem is vernek meg, de mindenképpen előfordulhatnak olyan szituációk, amikre jobb előre felkészülni. :)
Azt a részét annyira nem ismerem. Szóval abban nem tudok segíteni, de mivel Bp., és van 2 millió lakosa, így előfordulhat, hogy lesz balhé. De ha odafigyelsz, akkor az esetek nagy részében elkerülheted.
köszönöm böiler.....:)
most már sokat segítettél.....ha meglátom a neved.....egyből zöldkezet nyomok a válaszodra..:)
már sok helyen láttam a nevedet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!