Mit csináljak, hogy bátrabb legyek?
nem tudok még tippelni se.......
mert mostantályt....sokat fogok járni a városban....tömegközlekedéssel.......ha belémkötnek elfutok:)
mit csináljak hogy ne legyek ilyen gyáva????
Ó, köszönöm. :D
Amúgy az szokott még necces lenni, ha barátnővel, nagyszülővel, szülőkkel, "védtelen" barátokkal együtt találnak be. Mert olyankor rájuk is kell vigyázni. Mert, ha egyedül meg is lépnél, attól ők nem biztos... Én azzal szoktam az őrületbe kergetni őket, hogy mielőtt elindulunk bárhova is, egy előre "megírt" forgatókönyvet mesélek el nekik, hogy még is mit tegyenek, ha gáz van.
Eléggé utálnak emiatt. :D Pl. mikor a volt barátnőm szakításnál ezeket is felhozta, hogy milyen izé vagyok, hogy mindig felkészítettem a balhékra. Meg vettem neki gáz sprayt, meg ilyesmi.
Pedig sajnos ez is hasznos, hogy meglegyen beszélve előre, hogy azért mégis mi a fene legyen, ha a rég nem látott Sztojkáék cigit kérnek... Bár lehet, hogy én viszem túlzásba. :D
nemtom h a zöldkéz számít e neked vmit (mert nekem nem)
azért is csak megnyomom:D
gáz sprayt hol birok venni???
a hangspray az nem jobb????
bár nem értek hozzá..:)
ezek jó oldalak.....köszi
hát végülis csak 14 vagyok...:)
nem szívesen mennék oda vele a SkinHead-okhoz.....
de az ötlet nem rossz!!!
te hol laksz ahol ilyen a környék???
Félig Érden, félig Kispesten. :)
Mindkettő jó hely este. :D
Ja, hogy 14 vagy. Akkor boxer kilőve. Felejtsd el. :)
Amúgy a Skinektől annyira nem kell félni. Persze vannak agresszív állatok, de ha fehér vagy, nem tűnsz punknak, akkor hagynak.
De azért még azt tudom ajánlani (mert olyat is láttam, hogy részeg punkok mentek oda randomra idegenekhez, és aki nem volt punk, azt befenyítették. Hiába próbáltam megállítani őket, mert velük voltam, csak kicsit be voltak b@szva...), hogy "betanulsz" pár előadót.
Punkoknál néhány megindító banda:
- Hétköznapi Csalódások
- Auróra
- Sex Pistols
- Ramones
- Hátsó Szándék
Skineknél
- Archivum
- Vádló Bitófák
- Titkolt ellenállás
- Esetleg a divat Kárpátia...
Szóval azért, ha odamennek, akkor egyből kérdezz rá, hogy ti is szeretitek y bandát? Csak próbáld terelni a témát, ne nagyon mássz bele... :) Illetve esetleg pár sort "betanulhatsz" 1-2 számból.
Punk: Hétköznapi Csalódások - Ostoba
Skin: Vádló Bitófák - Vádló Bitófák
Csak nehogy összekeverd. :D Az a para. :)
a punk zenéz én is szeretem mert rocker vagyok......
ez változtat vmit a helyzeten???
Aham, jobban csíplek. :D
Ezeket csak azért írtam, mert ha oda megy egy részeg punk/skin társaság, akkor nem fognak értelmesen gondolkodni. És ilyenkor nem árt, ha van valami közös témátok...
Amúgy merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!