Hogyan legyek bátrabb?
Figyelt kérdés
Alapból kedves,vidám,barátságos lány vagyok,de inkább a visszahúzodóbb,csendesebb fajtából.Nagy társaságban kellemetlenül érzem magam,mert sokszor csak hallgatok és mosolygok,és nem igazán tudok hozzászólni semmihez sem.De ha csak 2-en vagyunk vkivel,akkor nagyon jól el tudunk beszélgetni,az nem gond.Sajnos sokszor nem találom fel magam más helyzetekben sem,és nagyon bátortalan vagyok,akit már ismerek 2 éve lassan,azzal szemben is.Szeretném lebontani magam körül a falakat,és nyitottabb lenni,beszédesebb,bátrabb,hogy könnyebb legyen az ismerkedés,meg maga úgy az élet.
Mit tudtok nekem tanácsolni?
17/L
2011. máj. 8. 14:54
1/4 anonim válasza:
Nem baj, hogy nem te vagy egy társaság központja. Arra születni kell. A csendesebb, visszahúzódó emberek sokkal megfontoltabbak és amikor kell szimpatikusabbak, mint a harsány "üresfejűek". Önbizalmadat sporttal, társasági sikerorientált tevékenységgel fejlesztheted.
2/4 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, a sok év valahogy lekoptatta rólam a félszegséget. Leginkább az olyan helyzetek, amikor rosszabbul jártam, csak azért mert nem mertem megszólalni, pedig tudtam gondolatban, hogy mit kell mondanom. Utána mindig szidtam magam... lépcsőházi szindróma (a lépcsőházban jut eszedbe mit kell mondani). A sok mérgelődés eljuttatott oda, hogy igen is muszály beszélni, nem kell másokkal törődni, csak én számítok, engem nem védenek meg... csak igy tudok ismerkedni stb. Azt gondolom az olyan gyerekek lesznek ilyenek, akiket szigorúan fognak otthon, vagy nagyon megakarnak felelni. Nem tudom a választ a kérdésedre hogy, hogy juss ki ebből, talán a rutin segít majd, gyakorolj.
3/4 anonim válasza:
AZ előző vagyok. Még a színjátszókör jutott az eszembe.
4/4 anonim válasza:
Bátorság = Nem félni a félelemtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!