Uj suliba kerültem és van egy csaj aki sokszor csunyákat mond rám ugy hogy én is halljam.Hogyan legyek bátrabb hogy visszaszoljak neki és ne féljek tőle?
2011. jan. 17. 20:35
1/8 anonim válasza:
Tojd le. Ne lássa, hogy észreveszed, hogy meghallod. Bele fog unni. Ha rájátszol belelendül mégjobban.
Így meg neki lesz ciki, hogy nincs rá reakció. Légy okosabb.
2011. jan. 17. 20:53
2/8 A kérdező kommentje:
tudom ez is egy megoldás de mások aztmondták h ne hadjam magam....:/// és nem szeretném ha folytatná
2011. jan. 17. 20:55
3/8 anonim válasza:
én velem is ez volt addig csinálta amíg azt látta rajtam hogy lúzer vagyok és hogy hagyom magam,de egyszer csak beszóltam neki mindenki előtt (többször is) és azonnal abba hagyta utána mást szekált+csúfolt
2011. jan. 17. 21:14
4/8 anonim válasza:
most félévkor kerültél új suliba?
és miért olyan helyre mentél ahol ilyen köcsögök vannak?
és a többiekkel hogy jössz ki?
ne figyelj rá csak légy a töbiekkel
2011. jan. 19. 14:51
5/8 tomy88trance válasza:
Csajoknál a legjobb megoldás ilyen esetekben ,ha a földbe tiporod az önbecsülését vagy úgy megalázod ,hogy a leesett állát se fogja tudni megtalálni :D Az önbecsülését (ha szép ,csinos) úgy tudod leginkább kikészíteni ,hogy cikiséget találsz benne, pl lehet egy bombanő,de lehet mondjuk olyan sárga a foga mint a napsugár :D ,találd meg a gyenge pontját és fordítsd ellene , ezzel akár meg is alázhatod így tulajdonképpen a kettő az egyben módszer a legalkalmasabb :D De ha hagyod magad akkor tényleg egy lúzer vagy ,de azért vigyázz ne legyen egy két ajtós konyhaszekrény barátja,mert visszaüthet a dolog :D
2011. jan. 19. 16:54
6/8 anonim válasza:
hülyeségeket beszél az utolsó
ha bele mész a vele való piszkos játékba akkor ennek sohasem lesz vége, ha megalázod ő is meg fog újból és újból téged és akkor már nem csak csúfolni fog
állítsd le, de semmi képpen ne alacsonyodj le mellé
minek kéne bunkónak lenned?
beszéld meg vele civilizált emberi módón
van elég kretén már a földön
2011. jan. 19. 17:03
7/8 anonim válasza:
Ha civilizált módon beszéli meg vele, az se fog hatni sajnos. Hány évesek vagytok?
Szerintem jó az a megalázás is, csak készülj fel, hogy lehet, hogy visszaüt, mert nem akar vesztes lenni, de ha párszor eljátszod, szerintem le fog állni.
2011. jan. 19. 17:27
8/8 tomy88trance válasza:
Ez a megalázás súlyától is függ, ha csak meg meg piszkálgatod akkor nem fog leállni.. úgy alázd meg,hogy akár sírva is fakadjon, ne legyél vele puhány ,de a káromkodással nem sokra mész
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!