Hogyan lehetnék nyíltabb, beszédesebb, bátrabb, tehát nem ennyire bizonytalan?
az a helyzet hogy nem tudok beszélgetni idegenekkel ...mármint, h nem tudom hogy miről beszéljek hogy mennyit mondjak ? Úgy érzem hogy ha magamról beszélek akkor az unalmas a másik félnek :/...és ha mondok valamit (ami ugye nem kérdés tehát nem feltétlenül várok rá választ) és nem válaszolnak rá akkor tök hülyén érzem magam :S
Úgy irigylem azokat akik bárkivel eltudnak beszélgetni :S...én meg csak akkor nyitom ki a szám ha valami fontosat akarok mondani...Tudok bájcsevegni is de akkor unalmasnak érzem magam.Ti hogy vagytok vele?
(amugy kinézetemmel nincsen gond tehát nem az a baj hogy nem vagyok magabiztos...)
20L
valaki még ennyire se mer megszólalni
de amúgy meg gyakorolni kell és bele lehet jönni
dettó, és a nyár alatt én is úgyérzem sikerült javítanom magamon.
rajtam a pia nagyon sokat változtat.
Te még elég könnyű helyzetben vagy, mert általában a fiúk szokták fenntartani a csevegést. Neked csak annyit kell tenned, hogy ne igennel meg nemmel válaszolj.
Ha meg lánnyal akarsz beszélni akkor csak nyávogj valamit a plázáról és mivel a lányok többségének az intelligencia szintje itt ki is merül, majdnem mindig be fog jönni.
Ha nincs beszédtéma de te még szeretnél csevegni, akkor nézz körül és ha bármi furcsát látsz akkor mondj valami poénosat róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!