Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy ember hogy lehet bátrabb?

Egy ember hogy lehet bátrabb?

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sya! Az a legfontosabb, hogy tisztába legyél a saját értékeidet...Hogy miben vagy jó, miért szeretnek az emberek..Ha letisztázod ezeket magadban, akkor már könnyebb lesz nyitottabban, bátrabban viselkedned...:)
2010. szept. 2. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én megoldásom: átkapcsolom az agyam, és nem gondolkozom. Cselekszem.
2010. szept. 2. 18:42
 3/8 A kérdező kommentje:

megpróbálom én is a te módszereddel.

köszi.

2010. szept. 2. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:
háát.állj tükör elé,és dicsérd magad.
2010. szept. 2. 19:00
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi
2010. szept. 2. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Több önbizalom kell. Van egy jó modszer hogy lehet rövid idő alatt, sokat szerezni, de van egy hátránya.

Ha beszól az utcán egy csapat cigány, akkor megtámadod öket. :D Ha igy is érdekel akkor szólj. :D

2010. szept. 2. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok. Valaki küldött emailt hogy mi a modszer, ide irom hogy :D

Nézd meg a 300 cimű filmet.

És ha izgulsz, csak mond magadban hogy "THIS IS SPARTA".

2010. szept. 3. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Talán közhelynek hangzik, de a legjobb módszer az, hogy nézz szembe a félelmeiddel!

Ha mondjuk félsz a tűtől, akkor menj el vérvételre - ez amúgy sem árt félévente, évente -, vagy ha már elmúltál 18, akkor véradásra. Ha mondjuk félsz a pókoktól, akkor kapj el egyet a sarokból, fogd meg kézzel. Rá fogsz jönni, a félelem felesleges!

Vannak félelmek, amivel nehéz szembenézni, legyőzni őket. Én például félek a liftben, mert tavaly Disneylandben - tudom, úgy tűnik, jó dolgom van, de egész évben spóroltak a szüleim az útra - beültünk egy játékba, ahol miután megijesztettek a sötétben, miközben egy liftben ültünk, a lift - szándékosan - leszakadt, felment, majd újra leszakadt. Azóta félek a liftben. Egyedül nem merek utazni benne, de ha ott van a barátom is például, mindig belefúrom a fejem a mellkasába. De hosszútávon bizonyára jól leszek. (Sajnos gyalog felmenni nem tudok, egy betegség miatt.)

Lényeg, a lényeg, nem egoistává kell varázsolni magad, de természetesen kell az önbizalom, azonban nem pusztán magadban, hanem - és ez nagyon fontos - MÁSOKBAN kell megbíznod, főként abban, amitől félsz.

2010. szept. 10. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!