Egy ember hogy lehet bátrabb?
megpróbálom én is a te módszereddel.
köszi.
Több önbizalom kell. Van egy jó modszer hogy lehet rövid idő alatt, sokat szerezni, de van egy hátránya.
Ha beszól az utcán egy csapat cigány, akkor megtámadod öket. :D Ha igy is érdekel akkor szólj. :D
utolsó vagyok. Valaki küldött emailt hogy mi a modszer, ide irom hogy :D
Nézd meg a 300 cimű filmet.
És ha izgulsz, csak mond magadban hogy "THIS IS SPARTA".
Talán közhelynek hangzik, de a legjobb módszer az, hogy nézz szembe a félelmeiddel!
Ha mondjuk félsz a tűtől, akkor menj el vérvételre - ez amúgy sem árt félévente, évente -, vagy ha már elmúltál 18, akkor véradásra. Ha mondjuk félsz a pókoktól, akkor kapj el egyet a sarokból, fogd meg kézzel. Rá fogsz jönni, a félelem felesleges!
Vannak félelmek, amivel nehéz szembenézni, legyőzni őket. Én például félek a liftben, mert tavaly Disneylandben - tudom, úgy tűnik, jó dolgom van, de egész évben spóroltak a szüleim az útra - beültünk egy játékba, ahol miután megijesztettek a sötétben, miközben egy liftben ültünk, a lift - szándékosan - leszakadt, felment, majd újra leszakadt. Azóta félek a liftben. Egyedül nem merek utazni benne, de ha ott van a barátom is például, mindig belefúrom a fejem a mellkasába. De hosszútávon bizonyára jól leszek. (Sajnos gyalog felmenni nem tudok, egy betegség miatt.)
Lényeg, a lényeg, nem egoistává kell varázsolni magad, de természetesen kell az önbizalom, azonban nem pusztán magadban, hanem - és ez nagyon fontos - MÁSOKBAN kell megbíznod, főként abban, amitől félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!