Megvédenétek a pultoslányt harminc "vendéggel" szemben?
Figyelt kérdés
2009. febr. 8. 21:16
11/14 anonim válasza:
Mit tudnék csinálni? Magamat nem öletem meg.
Rendőrt hívnék, és esetleg, ha biztonságos, akkor felvenném valahogy az eseményeket.
Menő dolog kiállni ennyi ember ellen, de nekem annyit nem ér az életem.
12/14 vav22 válasza:
Én az utcán csak egy ember akartam megvédeni egytől. Persze nagyon szerettem az illetőt. Egy pisztolyt szegezett a fejemhez. Jah és csaj vagyok... És persze sehol senki nem volt... Azóta megtanultam uralkodni magamon valamennyire...
13/14 anonim válasza:
én egyszer végignéztem a teraszunkról ahogy egy lányt nagyonnagyon megver a cigány fickója az utcán. körülöttük hatalmas tömeg állt és senki nem szólt egy szót sem, csak nézték. pedig szerencsétlen már feküdt a földön és még ott is rugdosta. első gondolatom az volt, hogy odakiabálok, vagy rálövök férjem csigás íjával, de aztán ismerve képességeimet, hogy 1. fel sem tudom húzni, 2. ha fel is tudnám húzni, tutira nem őt találnám el, és 3. mi van ha lelövök valakit és meghal, szóval elvetettem az ötletet, de éreztem, hogy valamit tennem kéne. de nem tettem. napokig bántott a tudat,bennem maradt a feszültség hogy csak végignéztem. aztán pár nappal később,a kórházban, ahol dolgozom bentfekvőként vizsgálatra hozták hozzám a lányt. akkor valamennyire megnyugodott a lelkem, hogy a körülményekhez képest nagyjából jól van. de ezt az élményt nem felejtem el soha.
14/14 anonim válasza:
Szia. Én olyan vagyok, hogy nem bírom elviselni, ha gyengébbeket bántanak. Persze, hogy megvédeném, vagy legalábbis minden erőmmel megpróbálnám megvédeni. Volt már jópár eset, amikor megvédtem egy gyengébb embert, a barátnőmet is egy párszor. A nők szeretik, ha biztonságban érezhetik magukat a férfi mellett, a barátnőm is elég félénk, de ha vele vagyok, akkor nyugodt. Üdv: Gyuszi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!