Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megvédenétek a pultoslányt...

Megvédenétek a pultoslányt harminc "vendéggel" szemben?

Figyelt kérdés
2009. febr. 8. 21:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Kicsit bővebben?
2009. febr. 8. 21:26
 2/14 A kérdező kommentje:
Lementek a haverokkal (5-6 fő) sörözni. Egy harminc fős társaság rátámad a pultoslányra, mert esetleg nem akarnak fizetni. Megvédenéd?
2009. febr. 8. 21:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg persze.. még akkor is ha tudnám hogy úgy járnék mint Cozma..
2009. febr. 8. 21:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

gondolom a mai esetre gondolsz ami itt veszprémben történt.én lány vagyok,de bátran ki merem jelenteni hogy igen!tennék valamit.aztán lehet rosszul sülne el.sajnálom ami ma történt.és a pultos lányt is.én is az vagyok,pár méterre attól a helytől.én mindig az ilyen esetektől féltem.szegénynek tuti elment a kedve a pultozástól.

nyugodj békében cozma!

2009. febr. 9. 00:10
 5/14 yuda ***** válasza:
82%

Úgy látszik egyedül vagyok a véleményemmel,de én nem mernék kiállni 30 feldühödött emberrel szemben-lehet itt tényleg ilyen bátor emberek vannak? vagy csak írásban vagytok azok?

Én inkább a pultos csajnak mondanám,hogy hagyja a fenébe a számlát,nem éri meg összeveretni magát érte,esetleg akár még az élete árán is.Inkább jelentse fel őket,vagy jó személyleírást adni róluk-inkább efelé vinném a dolgot.

2009. febr. 9. 09:36
 6/14 anonim ***** válasza:
76%

30-fős társaság nem akart fizetni? Én sem veretném magam halálra. A pultoslány meg szóljon az üzletvezetőnek.

Ha meg tetlegesség van vagy fenyegetés, jöhetnek a rendőrök. Amúgy lány vagyok, úgyhogy ezlrt sem szállnék be a hirigelésbe. Persze, ha 1-2 pasi az "ellenség", akkor simán a lány mellé állok, ha tudom miről van szó.

2009. febr. 9. 10:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
én soha nem tudom tűrtőztetni magam, ha kibontakozóban lévő tettlegességet vagy igazságtalanságot látok. egyszer biztos majd én is kapok, pedig lány vagyok, de akkor sem hagyhatom szó nélkül.
2009. febr. 9. 14:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem :(. 173cm/53kg/lány... mi a fenét csinálhatnék?.. persze hívnám a zsarukat az tuti...

A srácokat nagyon-nagyon becsülöm!

A "vendégeknek" meg... nem volt elég, hogy 30-an vannak, még így is kellett a kés... no comment :(:(

2009. febr. 9. 17:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha mögöttem állna egy kigyúrt szekrányajtókból álló "baráti kör" akkor igen.De az én 65 kg-mal mit kezdjek a kanc-ek ellen?
2009. febr. 9. 19:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt elfelejtettem hogy fajra, nemre, vallásra való tekintet nélkül.
2009. febr. 9. 19:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!