Megvédenétek a pultoslányt harminc "vendéggel" szemben?
gondolom a mai esetre gondolsz ami itt veszprémben történt.én lány vagyok,de bátran ki merem jelenteni hogy igen!tennék valamit.aztán lehet rosszul sülne el.sajnálom ami ma történt.és a pultos lányt is.én is az vagyok,pár méterre attól a helytől.én mindig az ilyen esetektől féltem.szegénynek tuti elment a kedve a pultozástól.
nyugodj békében cozma!
Úgy látszik egyedül vagyok a véleményemmel,de én nem mernék kiállni 30 feldühödött emberrel szemben-lehet itt tényleg ilyen bátor emberek vannak? vagy csak írásban vagytok azok?
Én inkább a pultos csajnak mondanám,hogy hagyja a fenébe a számlát,nem éri meg összeveretni magát érte,esetleg akár még az élete árán is.Inkább jelentse fel őket,vagy jó személyleírást adni róluk-inkább efelé vinném a dolgot.
30-fős társaság nem akart fizetni? Én sem veretném magam halálra. A pultoslány meg szóljon az üzletvezetőnek.
Ha meg tetlegesség van vagy fenyegetés, jöhetnek a rendőrök. Amúgy lány vagyok, úgyhogy ezlrt sem szállnék be a hirigelésbe. Persze, ha 1-2 pasi az "ellenség", akkor simán a lány mellé állok, ha tudom miről van szó.
Én nem :(. 173cm/53kg/lány... mi a fenét csinálhatnék?.. persze hívnám a zsarukat az tuti...
A srácokat nagyon-nagyon becsülöm!
A "vendégeknek" meg... nem volt elég, hogy 30-an vannak, még így is kellett a kés... no comment :(:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!