Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy senki nem...

Miért van az hogy senki nem ért meg?

Figyelt kérdés
egyszerüen nemért meg senki... a barátaim ha elmondok nekik valamit kiröhögnek.. talán picit érettebb vagyok mint a velem egykorú haverok (13 éves vagyok).. és igen teljessen más problémáim vannak mind nekik... nekem nem aza problémám hogy elveszett a barbibabám.. hanem pl. az hogy szeretek valakit halálossan... már 2 éve és elseszar.. szall.. a szüleimröl meg nemisszólva... azthiszik még mindíg gyerek vagyok.. vagyis az anyám az oké.. és bírom de ö se mer velem semmiröl beszelni... aah :s
2011. febr. 3. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:

hát ez érdekes... 13 évesen kiröhögnek azért, mert szeretsz valakit? wow.

egyébként rossz a baráti köröd, jobbat sajnos nem tudok.. :/

2011. febr. 3. 23:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

13 evesen meg tenyleg gyerek vagy :D most vagy abban a korban amikor a vilag kozepenek erzed magad, es a barataid is, ezert nem figyeltek egymasra. lehet, hogy eretebb vagy, de 13 evesen nincs olyan gondolkozasod mint majd 25 evesen lesz (persze van kivetel).

abban a korban vagy es meg leszel par evet, amikor azt hiszed, hogy nem ert meg senki, de majd 10 ev mulva visszanezel sirni fogsz a kacagastol, hogy milyen is vagy most

2011. febr. 3. 23:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi van? Nem értelek!
2011. febr. 4. 00:01
 4/6 anonim ***** válasza:

igazuk van, gyerek vagy. azt se tudod még mi a szerelem. nem szerethetsz valaki halálosan... persze... tetszik neked egy fiú két éve, megesik.

egyébként szerintem hogyha megtanulnál helyesen írni, sokkal komolyabban vennének.

2011. febr. 4. 07:14
 5/6 anonim ***** válasza:
figyelj én 16 éves vagyok és lány.egyszerűen nem jövök ki az emberekkel, soha nem is jöttem, mert mindig azokhoz fűzök reményeket akik nem érdemlik meg...ha 16 évesen te is ide jutsz akkor kezdj el pánikolni!
2011. febr. 4. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Huuu hát sztem megesik midnenkivel ez....amugy lehet a barátaidnak is vannak ilyen "problémáik" csak ők nem verik nagy dobra:Damugy 13 évestől hallani azt hogy halálosan szerelmes nekem is furcsa de attól......ki tudja....ezt a korszakot pedig majd kinövöd szerintem:D
2011. febr. 4. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!