Ha EGYSZER ugorhatnál az időben, előre vagy hátra lépnél? Hány évet és miért?
Én a jövőbe, mondjuk 5 évet. Kíváncsi lennék, milyen leszek, ha így folytatom az életemet. De igazából egyikre se szívesen, hiszen egyszer úgyis kiderül, mi történt, és eddig nem bántam meg egyik fontos döntésemet sem.
17/L
Hát, elfilóztam, hogy azt mondjam-e, előre, hogy megnézzem a jövőt mondjuk 1000 év múlva, de NEM.
Inkább visszafelé mennék, a középkorba, vagy picit még korábbra (olyan kr.u.700-1200 közé vhova kb). Amikor még csak közelharc-fegyverek meg íjak léteztek, amikor még nem volt személyi igazolvány, amikor még szabadon lehetett kószálni az erőkben és mezőkön. Na ott talán békében ellehetnék.
Visszamennék 4ik osztályba és nem hívom az új suliba a "legjobb barátnőmet"
13L
Ha tehetnék ilyet, gyorsan sorozatgyilkos lennék, és megnézném, hogy mennyi ideig bírom ki. Ha lebuknék, akkor visszaugrok oda, ahol még nem vagyok az. Tök izgi lehetne. :D
18/F
Üdv.
hát mivel nagy sci-fi fan vagyok, és imádom a természettudományokat, legszívesebben a szingularitásig ugornék. azért nem írok pontos évet, mert csak feltételezés hogy egyáltalán bekövetkezik.
a szingularitás az a pont a történelemben amikor olyannyira gyors lesz a tudomány és technika fejlődése, hogy a szingularitás előtt éltek nem tudják effektíven megjósolni, hogy mi fog történni a szing. után.
engem ez érdekelne a legjobban, nem akarom kijavítani a hibáimat, pedig lenne bőven, és nem akarok visszamenni a távoli múltba, csak ez érdekelne
remélem kielégítő válasz volt(:
17/F
Én visszaugranék a hatvanas évekbe:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!