Ha EGYSZER ugorhatnál az időben, előre vagy hátra lépnél? Hány évet és miért?
Magammal vihetem a lottószámokat?
Mert akkor a múltba, nem kellenek éve sem, elég akár a múlt heti lottósorsolás előttre :)
25L
Nem is tudom.
A leglogikusabb lépés talán az előre ugrás lenne, ha arra gondolok, hogy a technika és társadalom mennyit fejlődik, jó esélyem van rá, hogy jó környezetbe kerülök. Talán 100 évet ugranék előre, 2111-be.
Ha fiatalabb lennék, a tizenéves kort most kezdeném, akkor meggondolnám, hogy 1990-be ugrok vissza, mert amiket hallok, a 90-es években sokkal jobb volt tinédzsernek lenni, mint most, az akkori tinik körében progesszív, baloldali ideológiákban volt divat hinni, nem nácizmusban, hungarizmusban, mint a 2000-es évek második felében. Persze a sorkatonaság szívás lenne, de csak menne valahogy.
1990-nél visszább nemigen ugranék az időben, Magyarországon nem szívesen élnék kommunizmus alatt, külföldön meg ugyan szabadság lenne, de attól még a technika túl primitív lenne az én ízlésemnek.
20/F
Én vissza ugornék 16 éves koromba(most 22 vagyok)!!
Meg abba sz ídőbe,amikor nők csak hosszú szoknyát hordtak!!
Hát nem tudom. A múltban nagyon kevés olyan dolog van, amit meg akarnék változtatni, de azokat nem is igazán lehetne. Szóval, előre ugranék, mert kíváncsi vagyok, hogy 30 év múlva milyen lesz az élet. Ez befolyásolna, mivel ha jó élet lenne akkor most tennék azért, hogy egészségesen megéljem azt a kort és még élvezni is tudjam. De, ha már víz is alig lenne, csóró lenne az egész föld, akkor nem érdekelne annyira az életem, mert nem szívesen nyomorognék.
Még esetleg 1000 évet is ugranék, mert érdekelne, hogy akkor milyen lesz a föld, vagy egyáltalán lesz-e.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!