Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bűntudatom van ez miatt. Ti...

Bűntudatom van ez miatt. Ti mit szóltok?

Figyelt kérdés
20an üvegeztünk, és egy fiú, megkérdezte, hogy volt-e pasim... Erre án azt mondtam,hogy volt... Pedig igazából nem is... Hirtelen, nagyon cikinek tartottam, hogy az a 20 ember előtt bevaljam, hogy 16 éves létemre még nem volt pasim... Hiába mondogatom, hogy ez neeem is gond, de ha egyszer önmagamnak sem hiszem el, hogy ez nem ciki... Akaratlanul, spontán csúszott ki a számból a dolog... Útálok hazudni, főleg, hogy ez a fiú nem is közömbös számomra... Lehet hogy elfelejtette, de lehet hogy nem... Tudom, butaság a dolog, de ha egyszer bűntudatom van...
2011. jan. 22. 20:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Nem vagyok megsértődve, hogy kijavítottál, inkább örülök neki. :)

Hát nem érzem magam nagylánynak xD... Lehet, hogy pont azért is nincs pasim, de igazából, még nem nagyon érdekelnek a fiúk olyan járás szinten, csak így "nézegetem" őket xD... Köszi a válaszokat!

2011. jan. 23. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!