Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az állandó cseszegtetés...

Az állandó cseszegtetés okozhat lelki sérűléseket, vagy öntudatzavart?

Figyelt kérdés

A középiskolás osztálytársaim állandóan cseszegtettek , lemelegeztek ( egyáltalán semmi jelet nem mutattam ilyen téren - nem riszálom a seggem , nincs vékony hangom , nincsenek nőies mozdualataim , és nem öltözködök úgy mint egy nő ) egy átlagos srác vagyok , aki egy kicsit szűkszavú és visszahúzódó. A lemelegezéssel viszont nagyon megbántottak , idegesítettek , látták , hogy felveszem akkor mindig rádobtak egy lapáttal pl : nem szégyen az ... és ilyenkor az egész osztály röhögött. Jó tanultam , kitűnőként végeztem , és nem koslattam a lányok útán , de attól még a lányokat szeretem , volt barátnőm. Ha a barátnőmmel elmentünk szórakozóhelyre , az osztálytársnőim, ha épp ott voltak , ott nyüzsögtek körülöttünk , szinte közénk álltak ( holott olyan jókat nevettek mikor a többiek baszogattak ), tóparton ugyanez volt a helyzet , b@ssza meg a barátnőmmel vagyok nem veletek , és még ők voltak megsértődve. Megvolt az első együttlét , igaz bénázás volt , ez is elkeserített , hogyhogy nekem nem sikerült rendesen , ekkor eszembe jutottak a cseszegtetések , lehet hogy igazuk volt...

Alig vártam , hogy vége legyen a középsulinak

nem beszélek egyikükkel sem , letöröltem őket MSN-ről , közösségi oldalakról . Csodálkoznak , hogy mi bajom van ...ááá semmi ...Ha hivnak valahova , egyszerűen nem megyek el , mert nincs kedvem látni őket , meg szokásos módon megint én lennék a nevetség tárgya. Nem adok nekik szórakozási lehetőséget.

2011. jan. 22. 14:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted!!!

A sok csesztetésznek általában csak a jelenben vannak hatásai...Sokidegeskedés is sok problémát okozhat!!!

Nálunk pasiknál még a nemi életre is kihat sajnos (ezt sok lány nem tudja).de semmi gond ha már végre vége az egésznek akkor csak örülj hogy többet nemlátod a köcsögöket!!!

Én is száműzött voltam elég sokáig amíg egyszerüen megváltozott a helyzet!!!Sok a jóbarátom!!!Az emberek tisztelnek vagy irigykednek!!!Az amolyan köcsögöket akik csak a azért voltak hogy rátegyenek még egy lapáttal már csak röhögök rajtuk hogy szánalmasak voltak és már simán lealázhatnám őket ha akarnám ...

Itt az ideje hogy Te is bekeményíts egy picit,mert kaptál egy új lehetőséget az életre!!!

Sok sikert!

2011. jan. 22. 21:13
 12/12 anonim ***** válasza:

"Az állandó cseszegtetés okozhat lelki sérűléseket, vagy öntudatzavart?"

Okozhat önértékelési zavart.

"A középiskolás osztálytársaim állandóan cseszegtettek , lemelegeztek ... egy átlagos srác vagyok , aki egy kicsit szűkszavú és visszahúzódó."

Átlagos srác vagy, aki visszahúzódó. Ezért melegeztek le. Ezért még visszahúzódóbb lettél, így méginkább lemelegeztek. Így megy ez. A folyamat fordítva is lejátszódik: ha sikereid vannak, ez növeli az önbizalmadat, ami benne lesz a kisugárzásodban, ezért úgy is kezelnek, mint sikeres embert, ezért még sikeresebb leszel.

"Alig vártam , hogy vége legyen a középsulinak"

Valószínűleg nem túl intelligens társaság volt az osztályod, mert az efféle szívózás jobb helyeken nem számít menőnek.

Új környezetbe kerülve teljesen mások lesznek a feltételek. Az egyetemen nem megy a csúfolódás, ott annak van tekintélye, aki jó a szakmában. Szakmai és közös érdeklődésen alapuló kapcsolatokat kell kezdeményezni, lesz ebből néhány barátság is. A felnőtt életnek mások lesznek a törvényei, mint a gyerek és kamasz életnek, sokkal logikusabbak és humánusabbak.

De ha úgy érzed, hogy nem tudod feldolgozni a múltadat, fordulj pszichomókushoz.

2011. jan. 23. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!