Miért van az hogy nincs rendes állandó személyiségem?
Szóval arról lenne szó hogy nagyon gyakran változik a személyiségem , sokmindentől is függ (pl hangulattól/emberektől) , kb minden ember közelében máshogy viselkedek , nagyon gyakran átveszem mások személyiségét , egyedül meg olyan semmilyen vagyok.
Nincs is valami sok barátom emiatt mert van amikor nagyon kedves vagyok másokkal , de van amikor teljesen bunkó és gyorsan megutálnak és nem tudom mi változott
Igazából elég nehéz megfogalmazni pontosan hogy milyen is ez :S
2 dolog van ami mindig állandó : gyakran változik a hangulatom és nagyon gyorsan rászokok dolgokra
ui.: 22 vagyok
Milyen furcsa hogy ezt meg tudod allapitani sajat magadtol...
Mindenkinek igy alakul ki a sajat szemelyisege, masokhoz viszonyul, es nem feltetlenul hasonlit. Azt epited be, ami kozel all a hitedhez, vagy amiben hiszel. Amiben nem, azt elutasitod, es kialakul a velemenyed majd, es allando lesz, egeszen addig, amig meg nem cafolja az elet.
Az ha mas emberekkel maskeppen beszelsz, viselkedsz, az meg nem jelenti hogy nincs szemelyiseged. Talan inkabb alkalmazkodsz, hogy kivel-milyen hangot uss meg.
En ezt akkor teszem, ha olyanokkal kell beszelnem, akivel nem tudok azonosulni... Ugy viselkedem, hogy o is megertsen, iranyitom a kommunikaciot koztunk..
Vagy maskeppen erted?
Lemasolod oket? Meg kell mondjak mit gondolj?
Jobban hiszel nekik mint a sajat velemenyednek? Mikre szoksz ra?
Ez bizonyos keretek között szerintem normális, mindenkinél így van valahogy.
Ha ez úgy érzed, hogy valami extrém dolog nálad, az is lehet, hogy gyerekkorodban túl sokat kellett alkalmazkodod, mások akarták megmondani, milyen légy.
Ahhoz már "túl idős" vagy, hogy Magadtól megtaláld a "megfejtést", - ha rám hallgatsz, beszélsz erről psychológussal. Inkább ülj kétszer "potyára" az orvosi váróban, - mint később visszafordíthatatlan dologba "könyökölj"!
Sok sikert, jobbulást!
Altalanos jotanacs...:)
Amikrol irsz es ha szokassa valik, ezeket a dolgokat arra hasznaljak az emberek, mint pl gyogyszer, pia, jatekgep, ha szomoruak.. es fajdalomcsillapitani akarnak... Vannak akik szeretik magukat pusztitani, mindenfele okokra hivatkozva, hogy ez faj, az faj, de nehez az elet...
hogy elvonjak a figyelmuket valami problemarol.
Az onsajnalat eleg melyre le tud rantani.
Es a problema attol meg ott lesz.
Hogy megtalad magad, ahhoz vedd komolyan sajat magad. Legyen celod, celjaid. Figyelj oda magadra, ne masokra.
Szokj ra nemes es jo dolgokra, arra amiben jo vagy es buszke lehetsz magadra. Biztos van tehetseged valamihez, amiben ugyes vagy es kiemelkedo. Sot, amit a masok nem is tudnak, vagy nem kepesek ra.
Ettol fogsz kulonbozni, es szinfoltja lenni a palettanak te is. Es legy buszke ra.
Vagy keress jo peldakepeket, es tanulj toluk, akik jot tesznek az eletben magukkal, es masokkal.
Es utana unnepeld meg a hetvegen amiert megdolgoztal, ajandekozd meg magad az eredmenyeidert... mert megerdemled.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!