Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Kollégista...

Mit csináljak? Kollégista vagyok, és nem nagyon tudok belilleszkedni az osztályközösségbe (csesztetnek, nem viszonozzák amit kérek tőlük) egyszóval az önbizalmamat lealacsonyítják

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én is kollégista vagyok. Az első félévben totál depressziós voltam, mindig sírtam, és csak benn ültem a szobámban, nem is ismertem a többi lakót. Erre rátett, hogy a barátom hirtelen szakított velem. Folyton a blogomat írogattam, ami egyedül azért volt hasznos, mert ekkor születtek jobb írásaim. De ez nem megoldás a problémákra, sajnos.

A szobatársaim látták, hogy egyre inkább kezdek befordulni, azért kirángattak a szobából, és leültettek a társalgóba tévézni, meg odavittek a barátaikhoz, bemutattak nekik, aztán később már magam is szóba álltam velük, illetve kerestek ők is engem.

Te jól kijössz a szobatársaiddal? Ha igen ,esetleg megkérheted őket, hogy vigyenek magukkal, ha átmennek egy másik szobába, vagy valami.

2011. jan. 19. 13:25
 2/2 A kérdező kommentje:
kössz a tippet
2011. jan. 19. 16:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!