Feladjam az álmomat?
Pici koromban imádtam mikor a fényképezni imádó unokatesóm felöltöztetett az anyukájának a legszebb ruháiba, kisminkelt és fotózgatott...mindig is arról ábrándoztam, hogy modell lehessek...nem az a playboy meg ilyesmi, divatmodell szeretnék lenni.:) a divatért is odavagyok, a fotózás mellett az egyik szenvedélyem. csak a pénz korlátoz...
most leszek 15 éves és lenne egy lehetőségem. Kaptam egy üzenetet egy fotóstól, hogy a képeim alapján szeretne látni, szeretné ha a modellje lennék. viszont...ugye most kezdtem bele a középiskolába és hálát mondhatok az égnek, hogy felvettek, mert ide akartam jönni és a világ legjobb sulija.:) de ide nagyon sokat kell tanulni. nagyon erős iskola. sőt, 2 nyelvvizsgát is ad és mindenképpen jó lenne ha teljesen kijárnám, és egyetemre is szeretnék menni...
viszont nem tudom, hogy a modellkedés mellett lenne e rá lehetőségem. az is gond - bár az kisebb - hogy a magasságom csak a fotómodellkedést engedné meg(165cm), de ugye még nőhetek, de ha nem a fotómodellkedéssel is boldog lehetnék.:)
az édesanyám csak bíztat, nem lenne az sem ellenére ha külföldre kellene utaznom. teljesen támogat. csak félek belekezdeni az iskola miatt...nem tudom, hogy ez így működne-e...:/
tanácsokat szeretnék kérni, véleményeket...előre is köszönök minden értelmes hozzászólást.
kedves 1. válaszoló!
köszönöm a kommentet:)
ebbe belegondoltam, hogy áruként kezelik az embert és nem lenne gondom vele. nem az a fajta lány vagyok aki kapható drogokra és egyebekre, még a cigit is kerülöm...igazad van, de azt is vegyük hozzá, hogy ez az álmom és az orrom alá dugtak egy lehetőséget a megvalósítására.
csak még valamit:)
az előbb említett lányok sem drogosak, egészségesek és nem is anorexiásak:)
Én írtam az előbb is.
Én zenész akartam lenni, majdnem elbuktam az érettségit, de sikerült átvergődnöm rajta, aztán Budapestre költöztem, hogy zenész lehessek.
Azóta 10 év eltelt, informatikus lettem. Jól keresek, nyugodtan megélek belőle és a zenei egy szeretetteljes hobbim maradt :) És jól döntöttem :)
Üdv, Tomi from Space
Más is tanul a modellkedés mellett.
Nem kell kizárnia egyiknek a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!