Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyen szebb a kézírásom?

Hogyan legyen szebb a kézírásom?

Figyelt kérdés
Jövőhét szombaton felvételizek,de mivel nagyon csúnya az írásom félek hogy áthúzzák a felét :S mit tegyek? 14/f (Off: az angoltanárom 3 hónapja javítja a fordításom mert nem bírja elolvasni)
2011. jan. 11. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

14 éves vagy, még bőven lehet ezt fejleszteni. A lényeg az, hogy próbálj meg lassabban írni. Nem rohansz sehova. Matekból úgyis gondolkozni kell, tehát ott lesz időd bőven. Magyarnál pedig sokkal több időt adnak.

Ha azt veszed észre, hogy javul az írásod, akkor gyorsíthatsz. Így lassan kialakul a normális kézírás. Nálam is ez volt a baj (rendszeresen 1-esek Nyelvtanból xd)

Üdv.

17/F

2011. jan. 11. 17:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

ha még megvannak ,vedd elő a régi elsős betűirkálós könyveket,majd írj egy oldalt az ottani betűkkel. Ez hülyén hangzik,de beválik! :D

14/L

2011. jan. 11. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg,próbáld meg szinte kerekíteni a betűket,mint elsőben!Nehogy ne fogadják el!Aztán sok szerencsét!...de ha felkészülsz,akkor nem lesz szükség rá!;)
2011. jan. 11. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én így csináltam: átváltottam félig-meddig gót betűkre! Az r-t, a t-t és az f-et gót betűkkel írom, ezt egy grafológus javasolta nekem, keress rá googleban, nekem segített, most gyönyörűen írok:))
2011. jan. 12. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én középsuli első osztályában határoztam el, hogy szépen fogok írni, mert nekem is tipikus "fiú" írásom volt. Eleinte persze nem ment, de sokat kell firkálgatni, meg gyakorolni, de a legfontosabb, hogy rendesen tartsd a tollat, talán ez a legfontosabb. Legyen előtted egy "minta", hogy milyen írást szeretnél, nekem a matektanárom írása volt a példa, nagyon szépen írt. 10-ben már teljesen normálisan írtam, 11-ben meg már magam is azt mondtam, hogy gyönyörűen írok, még a ballagási idézetet is én írtam a táblára, sőt még egy tanár is irigykedett. Szóval elhatározás kérdése sztem, nekem sikerült. Voltak problémás betűk, például az R, és egy időben az F, de azok is megoldóttak. És ha megtanultál szépen írni, ne felejsd el elővenni a mostani füzeteidet, és csodálkozni fogsz.

19/f

2011. jan. 23. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!