Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Öngyilkosság határán állok?

Öngyilkosság határán állok?

Figyelt kérdés
Kezdek eltávolodni az egyetlen barátnőmtöl is.Neki lett barátja és most vele meg az ő haverjaival volt együtt bulizni.Pedig mindig azt mondogatta hogy " hogy egy fiú nem állhat a barátságunk közé" De úgyérzem mégis.Ez nagyon rossz érzés.Nem szeretnék jelentéktelen lenni.Nincs más kiúút már ebből.Minden összejön folyton minden rossz mindig sírok.Most mi legyen???????
2011. jan. 9. 14:43
 1/7 böiler ***** válasza:

Mi legyen? Ne legyél hülye. Húha, az aztán durva. Tényleg. Miközben mások éheznek, miközben nőket erőszakolnak meg, miközben harcok folynak, miközben pusztítjuk a Földet, miközben...

Most egy kicsit szemét voltam, belátom. De figyelj, az csak az újdonság varázsa. Bár nem értem, de én ugyanannyit voltam a barátaimmal. Hiába volt barátnőm. Amúgy erre én is gondoltam, mármint az öngyilkosságra, de csak 2 másodpercig. :) Félrekúrt az én egyetlen kis szerelmem az akkori legjobb barátommal. Gondolhatod. Legszívesebben mindkettő biciklilánccal vertem volna addig amíg lélegeznek, aztán összevarrtam volna a seggüket, és bekentem volna nutellával, és rájuk engedtem volna egy kutyafalkát. Na mindegy. Azóta a srácot is megcsalta. :D

Szóval lazulj, ismerkedj, keress új embereket. :)

17/F

2011. jan. 9. 14:52
 2/7 anonim válasza:

Akkor rosszul érzed..Barátnőd hagy legyen néha a pasijával is.Elvégre ő is a barátja úgy mint te.

Azt csak te tudhatod, hogy milyen határon állsz.Hülyeség lenne ezért öngyilkosnak lenni.Nekem is volt olyan időszakom amikor mindig sírtam, sőt.Ilyen mindenki időszakában van.Ne add fel.Éld le az életed..

2011. jan. 9. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Kicsit gyerekes vagy, nem gondolod? Ez onnan ered, hogy gyerek vagy még.

A barátnődnek fontosabb a barátja mint te. Nem veled akarja leélni az életét. Ezt értsd meg. A gondot magadnak generálod, ahelyett, hogy felfedeznéd a világot, itt rinyálsz.

2011. jan. 9. 19:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Na figyu lehet hogy neked ez nem nagy gond,viszont nekem igen is az.És igen épp te mondtad hogy ez azért van mert még "gyerek" vagyok.Tudod vannak olyan emberek akik érzékenyebben az ilyen dolgokra.És én nem rinyálok hanem segítséget kérek.
2011. jan. 9. 19:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszod
2011. jan. 9. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmi ne legyen. Nőssz fel, ennyi. Minden negatív és pozitív hozadékaival. Ha úgy érzed minden cérna szakad, keresd fel az iskolában lévő mentálhigiénés szakembert vagy pszichológust, vele nyugodtan meg tudod osztani a gondolataidat. Ha nincs az iskolában, akkor van szakrendelés. Van kiút.
2011. jan. 9. 20:38
 7/7 anonim válasza:

Gondolj bele, hogy másnak ezerszer sz*rabb és rosszabb helyzetben van mint te, neki nem ilyen gondokkal kell megküzdeni, hanem hogy a mindennapokat túlélje és nem egy barátság miatt...

Barátot bárhol találhatsz, az én haverjaim is becsajoztak, na és? Ugyanúgy elvagyok velük és kész, ez nem fog megakadályozni abban hogy velük legyen.

Menjél velük te is elvégre a barátnőd, az ő barátai a a te barátaid is.

Túl nagy gondot csinálsz belőle.

Gondolkodj ésszerűen. :)

Vagy pasizz be te is és elvagy vele, és megvan oldva a gondod. :D

19/f

2011. jan. 23. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!