Öngyilkosság határán állok?
Mi legyen? Ne legyél hülye. Húha, az aztán durva. Tényleg. Miközben mások éheznek, miközben nőket erőszakolnak meg, miközben harcok folynak, miközben pusztítjuk a Földet, miközben...
Most egy kicsit szemét voltam, belátom. De figyelj, az csak az újdonság varázsa. Bár nem értem, de én ugyanannyit voltam a barátaimmal. Hiába volt barátnőm. Amúgy erre én is gondoltam, mármint az öngyilkosságra, de csak 2 másodpercig. :) Félrekúrt az én egyetlen kis szerelmem az akkori legjobb barátommal. Gondolhatod. Legszívesebben mindkettő biciklilánccal vertem volna addig amíg lélegeznek, aztán összevarrtam volna a seggüket, és bekentem volna nutellával, és rájuk engedtem volna egy kutyafalkát. Na mindegy. Azóta a srácot is megcsalta. :D
Szóval lazulj, ismerkedj, keress új embereket. :)
17/F
Akkor rosszul érzed..Barátnőd hagy legyen néha a pasijával is.Elvégre ő is a barátja úgy mint te.
Azt csak te tudhatod, hogy milyen határon állsz.Hülyeség lenne ezért öngyilkosnak lenni.Nekem is volt olyan időszakom amikor mindig sírtam, sőt.Ilyen mindenki időszakában van.Ne add fel.Éld le az életed..
Kicsit gyerekes vagy, nem gondolod? Ez onnan ered, hogy gyerek vagy még.
A barátnődnek fontosabb a barátja mint te. Nem veled akarja leélni az életét. Ezt értsd meg. A gondot magadnak generálod, ahelyett, hogy felfedeznéd a világot, itt rinyálsz.
Gondolj bele, hogy másnak ezerszer sz*rabb és rosszabb helyzetben van mint te, neki nem ilyen gondokkal kell megküzdeni, hanem hogy a mindennapokat túlélje és nem egy barátság miatt...
Barátot bárhol találhatsz, az én haverjaim is becsajoztak, na és? Ugyanúgy elvagyok velük és kész, ez nem fog megakadályozni abban hogy velük legyen.
Menjél velük te is elvégre a barátnőd, az ő barátai a a te barátaid is.
Túl nagy gondot csinálsz belőle.
Gondolkodj ésszerűen. :)
Vagy pasizz be te is és elvagy vele, és megvan oldva a gondod. :D
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!