Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én undorodom a piercinges...

Csak én undorodom a piercinges, fültagitos emberektöl?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 18:46
1 2 3
 21/22 feko válasza:
Én csak nem veszem fel dolgozni jó munkakörbe. De 8 általánodt és csak betanított munkás munkahelyre jó lehet (de természetesen ügyfelektől eldugott helyre). Aztán majd ráön (vagy nem), hogy miért nem keres jól, vagy miért nincs munkahelye. Sajnos azonban ezek a tetkók, piercingek, stb. többségében 18 éves kor előtti "vagány, mert másabb akarok lenni" döntések és a szülő már csak a megcsináltatott "késztermékkel" szembesül. Aztán az élet meg eldönti megérte-e.
2014. júl. 27. 21:20
 22/22 feko válasza:
Én csak nem veszem fel dolgozni jó munkakörbe. De a 8 általánost és csak betanított munkást igénylő munkahelyre jó lehet (de természetesen ügyfelektől eldugott helyre). Aztán majd rájön (vagy nem), hogy miért nem keres jól, vagy miért nincs munkahelye. Sajnos azonban ezek a tetkók, piercingek, stb. többségében 18 éves kor előtti "vagány, mert másabb akarok lenni" döntések és a szülő már csak a megcsináltatott "késztermékkel" szembesül. Aztán az élet meg eldönti megérte-e a társadalom szemszögéből különcnek lenni. A törvények és szabályok is egy többség (néha kisebbség) akaratának megfelelően születnek, és ha ez nem tetszik neked és eltérsz tőle (nem mész az elfogadott morállal és trenddel), akkor különcnek kiálltanak ki, vagy néznek és nem lesz irántad szimpátia. Egy rossz döntés az egész életeden át hatni fog rád :)
2014. júl. 27. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!