Csak én undorodom a piercinges, fültagitos emberektöl?
Akinek tetszik az csináltasson magának és a párjának is legyen!!!
Inkább szúrom át az orrom porcát egy fertőtlenített felforrósított tűvel mint hogy olyan tág legyen a fülem mint amibe bele lehet tenni ezt-azt...
Valakinek ez tetszik valakinek nem.de szerintem a többségnek nem bejövős ez a dolog és amúgy is komoly ember ilyet nem csinál magával...
17.00.
Csak szeretném megjegyezni, hogy el tud tűnni nyom nélkül a fültágító is. Nekem 0.5-ös volt, kivettem, és most rendes fülbevalót hordok benne, nem látszik.
A másik, hogy ha csak ezért nem teszel, mert mások szerint undorító, az kicsit képmutatásnak tűnik. Persze csak nekem. (Jó, az más, hogy nem járkálok meztelenül, mert jól esik, megvannak azok a határok, ahonnan tekintettel kell lenni a másikra, de az nem a tágítónál kezdődik).
Mindegy. Felejtsd el, ma kötözködő hangulatban voltam.
Ki kikérdezte hogy ti rakatnátok-e be?:/
Amúgy az tetszik hogy a legtöbb ember aki leszólja azt se tudja mi fán terem.
ne haragudj,de ha neked az tetszik hogy egy dezodoros kupakot is át tudsz nyomni a füleden akkor csináld!ehez csak gratulálni lehet!
nos komoly ember ilyet nem csinál!és a többségnek úgysem fog tetszeni az elefántfül(mint valami nyomorék)...
nem azért ,de milyen melóhelyen vesznek fel ilyen embereket(talán épitkezésekre a jóska mellé cselédnek)
engem az ilyen füles emberek nem izgatnak!mindenki úgy teszi tönkre magát ahogy akarja!és nem vagyok képmutató mert társadalomban élünk és tudni kell beileszkedni is!
űdv!
Kedves kérdező!!!
Nem adtad meg nekünk , hogy melyik tágító méretet kell utálnunk! XD
Amúgy a kicsivel nekem sincs bajom ,de aki tényleg már más f@szát is áttudja rajta dugni ,az szerintem ATOM GÁZ!!!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!