Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én undorodom a piercinges...

Csak én undorodom a piercinges, fültagitos emberektöl?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 18:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
8%

Akinek tetszik az csináltasson magának és a párjának is legyen!!!

Inkább szúrom át az orrom porcát egy fertőtlenített felforrósított tűvel mint hogy olyan tág legyen a fülem mint amibe bele lehet tenni ezt-azt...

Valakinek ez tetszik valakinek nem.de szerintem a többségnek nem bejövős ez a dolog és amúgy is komoly ember ilyet nem csinál magával...

2011. jan. 22. 18:55
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Szánalom, hogy ilyen felszínesek vagytok. ^^
2011. jan. 23. 16:11
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
hát én ugy vagyok ezzel hogy kinek mi tetszik de én biztos hogy nem csinálnám meg a fülemmel még akkor sem ha ingyen volna, sőt fizetnének érte sem. egyszerű fülbevalóra már gondoltam de azzal sem sokra megyek ha van. először is hülyeségnek tartom mer semmi értelme az egésznek, másodszor ha megélem az öreg koromat akkor hogy néznék ki azzal?mer megereszkedik a bőr amúgyis az emberen ha már öreg.és míg iskolás voltam addig megtehettem volna hogy ilyen szart hordok, csak hát eljött az az idő is mikor állás interjúkra járok és valahogy elég furán mutatna rajtam. egy okkal több hogy ne legyen. És másokra is tekintettel kell lennem mer vannak olyan emberek akiknek undorító. én csak mosolygok azokon az embereken akik ilyet hordanak mire nem képesek egy divat miatt? de ez az ő dolguk. majd meg bánnyák idővel hogy megcsinálták
2011. jan. 23. 17:00
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

17.00.

Csak szeretném megjegyezni, hogy el tud tűnni nyom nélkül a fültágító is. Nekem 0.5-ös volt, kivettem, és most rendes fülbevalót hordok benne, nem látszik.

A másik, hogy ha csak ezért nem teszel, mert mások szerint undorító, az kicsit képmutatásnak tűnik. Persze csak nekem. (Jó, az más, hogy nem járkálok meztelenül, mert jól esik, megvannak azok a határok, ahonnan tekintettel kell lenni a másikra, de az nem a tágítónál kezdődik).

Mindegy. Felejtsd el, ma kötözködő hangulatban voltam.

2011. jan. 23. 20:47
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ki kikérdezte hogy ti rakatnátok-e be?:/

Amúgy az tetszik hogy a legtöbb ember aki leszólja azt se tudja mi fán terem.

2011. jan. 26. 21:27
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

ne haragudj,de ha neked az tetszik hogy egy dezodoros kupakot is át tudsz nyomni a füleden akkor csináld!ehez csak gratulálni lehet!

nos komoly ember ilyet nem csinál!és a többségnek úgysem fog tetszeni az elefántfül(mint valami nyomorék)...

nem azért ,de milyen melóhelyen vesznek fel ilyen embereket(talán épitkezésekre a jóska mellé cselédnek)

engem az ilyen füles emberek nem izgatnak!mindenki úgy teszi tönkre magát ahogy akarja!és nem vagyok képmutató mert társadalomban élünk és tudni kell beileszkedni is!

űdv!

2011. jan. 26. 23:23
 17/22 anonim ***** válasza:
39%
nos.akkor hozzáteszem,hogy aki kicsit vásárol azt még el tudom én is nézni,mert esetleg még jól áll neki és(nem kell kikaparni a szemem,mert akkor lehet jönni próbálkozni,bunko táj paraszt) a másik,meg h én sem szeretem az olyan nagyokat,mint amibe bele fér az én 24tonnás szerelvényem. ennyit erről.
2011. jan. 28. 14:08
 18/22 anonim ***** válasza:
69%

Kedves kérdező!!!

Nem adtad meg nekünk , hogy melyik tágító méretet kell utálnunk! XD

Amúgy a kicsivel nekem sincs bajom ,de aki tényleg már más f@szát is áttudja rajta dugni ,az szerintem ATOM GÁZ!!!

Üdv!

2011. jan. 28. 19:13
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
és ha kicsi f*sza van?
2011. márc. 1. 17:08
 20/22 anonim ***** válasza:
akkor érthető a kisebségi komplexus:)
2011. márc. 4. 04:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!