Van értelmes, fültágítós ember? Jelentkezzen, kérem! Nem provokálni akarok.
Kérlek, ne gyere azzal, hogy fültágító fúj, milyenmár, stb. Nem az ellenzők véleményére vagyok kiváncsi. ^^
Kort is, légyszíves.
Nekem nincs, és megmondom, hogy nem, nincs értelme.
17/F
Értem. Tehát túl bonyolultan fogalmaztam meg a kérést a ti értelmi szintetekhez.
Ennyi erővel én is mehetnék a Dohányzás témába, oltani a népet. De semmi értelme nem lenne, mert nem kíváncsiak a véleményemre, és nem szoknak le, csakmert én azt írtam nekik.
Talán gondolkozni kellene.
Nézd meg az amerikai "niggereknél" mi a divat...kitágítják a fülüket, oszt kiveszik a tágítót és nagy lelógó fülük lesz. Náluk ez a menő.
Szerintem tágítsd ki, mert a tini agyaddal ez cucc oszt majd megjön az eszed és akkor várjad, hogy a füled megint normális legyen. Ha nagyon kitágítod SOHA de SOHA nem lesz a füled a régi tágítás után. Esetleg sebészeten levágnak belőle. Szerintem te vagy az akinek informálódnia kellene.
Lehet h ez most egón fog hangozni, de sztem én értelmes vok. Bár még nincs fültágítóm, de szeretnék. Nem olyan hatalmasat, csak 1 picit... de az is az.
18/L
Elnézét,de hadd mondjak valami újat.A tágított fület vissza lehet varrni.
A másik dolog pedig az,hogy nekem is van fültágítóm,és értelmes ember vagyok.
Az előzőnek teljesen igaza van. Amúgy amit már varrtak az már sosem lesz az igazi. ElőfordulHAT, hogy az egyik füle nagyobb lesz mint a másik.
Sakkor az ilyenek között keresel értelmeset??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!