Miért szeretik a lányok a HC-s, agyon juggalt fültágítós, vékony testalkatú pasikat?
mi az HC??
Amúgy nekem nem jönnek be az ilyen fültágítót viselő srácok!
Sőt! Utálom az ilyet
HC = hardcore . Zuzós metál . Google a barátod .;) .
Egyébként mindenkinek más-más az ízlése , én azt nem értem , mit szeretnek a lányok a zselézett hajú diszkós faszikban . :D . Egyébként nagy átlagban a hc-s fiúk komolyabbak , odafigyelőbbek , érdekli őket az élet , és gondolkoznak .
Persze , kivétel az van .
Szerintem ezt a HC-s dolgot ne nagyon eröltesd,mert abszolút nincs összefüggésben a fültágítóval meg az alkattal.Inkább divatból (majmolás), vagy pont azért hordják mert különbözni akarnak, ami nyilván való hisz teljesen máshogy gondolkodik mint az átlag ,de az ilyen típusú ember általában különféle piercinget és sok-sok tetkót visel :)
És a hardcore nem egyenlő a metallal! Nagyon nem... de abban igazad van,hogy inkább az tágít aki vonzódik a psziho zenékhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!