Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért szeretik a lányok a...

Miért szeretik a lányok a HC-s, agyon juggalt fültágítós, vékony testalkatú pasikat?

Figyelt kérdés
Persze ha stíluson belüli a csaj is akkor nem szóltam, de amikor egy hétköznpai illetve elegeáns öltözetű tini lányt meglátok egy a fentiekben leírát srác mellet komolyan el gondolkodok rajtuk. Ez most a "menő"? Vagy csak egy újabb tini "járvány"?
2010. szept. 7. 16:31
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én oda vagyok a HC-és fültágeszes szét tettovált fiukért, és igen főleg ha vékonyabb szálkásabb test alkatú. És nem azért mert menőek és én egy 16 éves kiscsaj vagyok.:)

Igazából ami nagyon megfog bennük, hogy felvállalják magukat és nem akarnak megfelelni a begyöpösödött társadalomnak, és mernek olyan testmódosításokat végezni magukon amit akár meg is bánhatnak..:) És ez a durva kemény külső általában tényleg kedves figyelmes belsőt rejt.

Meg hát eszméletlen jól néznek ki szerintem az ilyen fiúk.:)

Pedig amúgy nem hallgatok HC-ét és nincs egy tetoválásom se bár tervezgetem..:) Meg a fültágítót is.:) De nem kategorizálom magam egy stílusba sem.:)

19/L

2011. dec. 30. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!