Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mit tehet az...

Szerintetek mit tehet az ember, ha elemeire esik szét?

Figyelt kérdés

A sok stressz, gúny, megalázás, meghurcolás hatására… A sok ellenem elkövetett, jogtalan bántás és bűntett hatására… A megbélyegzés és megverés hatására… A sok elfojtott gondolat, érzelem, és indulat hatására... Elvesztettem mindazt, ami vagyok, pontosabban, ami voltam…

Humorérzék : már nincs. Nevetni alig tudok, mosolyogni.

Gondolatok: kuszák és követhetetlenek. Régebben elég filozofikus beállítottságú voltam, most már igazán nem tudok gondolkodni sem…

Érzelmek: csak harag, gyűlölet, ártó érzelmek vannak, dühkitörések, és gyilkolási vágy (azokkal szemben, akik ezt tették velem). Tudni kell, hogy olyan érzékeny srác voltam, ami ritkaság manapság (nem a kislányos, nyafogós, nyálas dolgokra értem), legalábbis szerintem, őszintén szerettem másokat, akik ezt kigúnyolták, beletiportak a lelkembe.

Ráadásul, egy lánynak, akinek bizalmába férkőztem, mindent megosztottunk egymással, elárult.

Voltak céljaim, sok cél, és nem öncélú, általában abból más elég sokat nyert.

De most, ők, széttörték ezt, tönkretették ezt.

Egy agresszív, mégis tehetetlen, dühtől dühöngő, mégis üres ember lettem. Ez már nekem sok volt, túl sok volt, főleg, hogy a családom sem állt ki mellettem, hanem még tovább parancsolgatott, cs*szegetett.

És a lány, akiért tényleg az életem áldoztam volna, úgy elárult, amihez foghatót még nem tapasztaltam.

Nem igazán tudok ember lenni, úgy érzem, csak akkor lehetnék újból ember, ha megölném azokat, akik ezt tették velem, vagy legalábbis véresre verném őket.

2010. dec. 28. 21:52
 1/5 Mentifantezsvér ***** válasza:
Hát azthiszem újrakéne gondolnod az életed és változtatni rajta..ezek a dolgok nemszoktak ok nélkül történni..próbáld meg kicsit összeszedni magad és tiszta lappal új emberekkel ismerkedni és megváltozni :) sok sikert :)
2010. dec. 28. 22:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Én általában a saját utamat jártam. Kiálltam magamért, gondolataimért, csak ugye ez nem tetszik a tömegnek, és túlerő ellen nincs ellenszer - én meg nem voltam hajlandó "behódolni".
2010. dec. 28. 22:03
 3/5 Mentifantezsvér ***** válasza:
Hát anélkül is meglehetsz a tömeggel hogy behódolsz :D csak megkell találnod a kis kapukat..:D
2010. dec. 29. 00:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen vagyok, bár inkább csak voltam. Hiába álltam ki magamért, 10 ember ellen nem tudtam mit kezdeni sose. 1v1ben nem mertek hozzám szólni sose csak ha többen voltak. Olyan ember lettem, aki nem tud örülni semminek, elég szar egy érzés, semmi értelmét nem láttam az életnek így. Én úgy változtam meg, hogy kerestem magamnak egy élet célt/irányt, amivel rendszerezni tudtam az életem, és megadta a kellő sikerélményt. Ez volt a sport. Edzettem, bicikliztem, így megismerhettem egy pár normális embert, akikkel együtt töltve az időt szép lassan megtaláltam a régi önmagam. Sportos test + odafigyeltem a külsőmre, így megjött az önbizalmam is. Bár ez semmit nem jelentett volna, ha a régi helyemen maradok, és nem megyek át másik suliba. Ilyenkor nagyon fontos az, hogy újra kezd az életed tiszta lappal, és soha többé nem gondolsz vissza, hogy mi történt. Remélem segítettem valamit, és nem hiába írtam ennyit ;) 19/F
2010. dec. 29. 01:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt tudod tenni, hogy elmész pszichológushoz. Nincs ebben semmi. Ha tönkremeny a járólap hívok szakembert, burkolót, aki megcsinálja. Ha tönkremegy a TV-m hívok szerelőt. Ha pedig az embernek fáj a szíve, akkor nem kardiológushoz kell menni. A saját sorsod a te kezedben van, te döntesz.
2010. dec. 30. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!