Ez menekülés a gondok elől?
16 éves korom óta tartoztam a nemzeti oldalhoz, körülfonta a mindennapjaimat. Onnan lettem szerelmes, onnan voltak barátim... Aztán egy idő után elég sok képmutatásra, ostobaságra rájöttem, az egykori szerelmem elhagyott, barátokban csalódtam (nem barátilag, hanem, hogy totál az ellentétei annak, amit állítólag vallanak), szenvedtem, mint a kutya. Rájöttem, hogy szép dolog ugyan a hazaszeretet, de itt nem fogok tudni megélni, max. nyomorgok, családi gondok is közrejátszanak. Mondhatni, padlón vagyok rendesen. Most lehetőségem lenne kimenni Angliába - nem csak dolgozni, élni is. Jó lehetőségnek tűnik. Pénzkereset szempontjából is és úgy is, hogy ki tudjak szakadni az itteni gondokból, új életet kezdeni szinte.
Ez csak menekülés a problémák elől? Vagy érdemes meglépnem? Mit gondoltok erről?
N21
"utolsó" vagyok
ebben az esetben sok szerencsét hozzá
érdekes dolog ez, hogyan válik egy nemzeti emberből kivándorlóvá valaki
elég valószínűleg tartom, hogy ez nem tanács hanem véleménykikérés akart lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!