Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan Tudnék Megváltozni?

Hogyan Tudnék Megváltozni?

Figyelt kérdés
Állandóan baj van a magatartásommal.az emberek leszarnak.sőt,még a barátnőm is elhagyott.még soha nem éreztem magam ennyire piszok sz*rul.kérlek segitsetek tippekkel,tanácsokkal(és légyszi,semmi értelmetlen.vagy hülye kérdés)
2010. dec. 13. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha látod, hogy változnod kell, az már fél siker. Biztosan azt is látod, hogy mi az, ami elriasztja az embereket tőled, vagy mi?! A kérdésed nem túl konkrét, de létezik egy olyan jótanács, ami szinte minden élethelyzetben igaz lehet, egy tanfolyamon-suliban hallottam, szerintem tuti, és így szól: "ne kívánd másnak azt, amit magadnak sem kívánnál!" Szóval soha senkivel ne viselkedj úgy, amit magaddal szemben sem szeretnél! Érdemes kipróbálnod, szerintem.
2010. dec. 13. 15:33
 2/5 A kérdező kommentje:
már megemlitettem.a magatartásom.meg általába az iskolai bohóckodásomat sokszor már túlzásba viszem.és nincs visszaút.:S
2010. dec. 13. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Mikor csinálni akarsz valami hülyeséget, akkor előtte gondolkozz el. Nem éri meg, elveszíthetsz mindent..
2010. dec. 13. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:

ha a viccelődő jellemed miatt nem vesznek komolyan, gyakorold, hogy minden percben komoly legyél. ha valami vicces jut eszedbe, vagy olyat akarsz csinálni, egyszerűen el kell fojtanod. ez az eredeti jellemeddel szembe megy, ezért nehéz lesz megváltoztatni magad, de kitartással eltűnnek a vicceid is.

nem biztos, hogy benned van a hiba, de ha úgy érzed, hogy ez teszi tönkre a kapcsolataid, akkor próbáld meg

2010. dec. 14. 10:22
 5/5 A kérdező kommentje:
igazatok van.úgy lessz
2010. dec. 14. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!