Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért csinálják ezt velem?...

Miért csinálják ezt velem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy engem anyámék néha úgy kezelnek mint egy kutyát. Tesóm pl sokszor rossz jegyet hoz haza, neki csak annyit mondanak, hogy ejnye bejnye, nekem meg egy 7-esért 2 hétig nem volt gépem.Tesómra pedig amúgy is sokkal többet költenek. Azaz hetente új ruha, hetente többször is elviszik lovagolni, stb. Én örülök, ha havonta kapok egy ruhát, de az se olyan, hogy valami márkás, hanem valami kínai. Tesóm tele van adidas, nike, puma cuccokkal, nekem csak egy adidas cipőm van, a tőbbi ruhám mind a kínai árhuházakból, vagy a piacról vannak. Ez engem úgy idegesít, hogy többször majd összetörtem valamit. Most is tiszta ideg vagyok, azt már nem részletezem, hogy miért.

Én 13/f vagyok, a testvérem pedig 17/l

2010. dec. 10. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát két lehetőség van.

1. Valamiért őt jobban szeretik. Bár nem hiszem, hogy van olyan szülő, aki így kivételez egy gyerekével, a másikat meg leszarja....

2. Mivel a nővéred idősebb, és ami fontos CSAJ, ezért úgy gondolják, hogy neki fontosabb a megjelenése, öltözködése mint neked 13 évesen. Nem focizik kint a sárba stb.. Arra jó a kínai cucc is.

A legértelmesebb dolog amit tenni tudsz ez ügyben az, hogy leülsz a szüleiddel és megbeszéled.

2010. dec. 10. 22:56
 2/6 anonim ***** válasza:
szerntem félnek attól hogy a lányuk mindjárt felnő. hozz haza jó jegyeket, a saját érdekedbe is.
2010. dec. 10. 22:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Eddig csak 1 rossz jegyem volt, mindig első tanuló voltam és most sincs senki aki leelőzhetne. Viszont az a gáz, hogy nekem szinte minden ruhám már szakadt, kopott.
2010. dec. 10. 22:59
 4/6 a_maestro_főnök ***** válasza:
kérdezd meg nővéredet hogy szerinte mi a helyzet a ti esetetekben ?
2010. dec. 11. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:

boccs az off-ért de Romániai vagy úgye?:D

nem tudom érdekes...de szerintem nézőpont kérdése is a szüleid lehet úgy látják,h egyenlő arányban vagytok ruha szempontjából,szerintem próbálj beszélni velük...

am én is alig kapok ruhákat a szüleimtől...alig van pár jó cuccom...nekem 1 öcsém van nem költenek rá többet de ha valami baj történik rögtön engem vesznek elő...

13/L

2010. dec. 13. 18:25
 6/6 A kérdező kommentje:
jah románia. A jegyekből gondoltad?
2010. dec. 16. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!