17 éves vagyok. Sajnos bukásra állok 3 tantárgyból. Nemtudom mivan velem tavaly sokkal jobban tanultam, most lusta vagyok tanulni is. Nincs türelmem tanulni. Mit csináljak?
Ha életed filmjét levetítenék előtted, és látnád, ahogy keresgélni fogod a segédmunkákat egymás után, s nem lesz, aki majd eltart, magadnak kell a napi betevőt megteremteni, akkor majd elgondolkodnál, hogy miből van a Puma 28.000 Ft-os cipőd, s a szüleidnek mennyit kellett dolgoznia érte!
Vedd komolyan a tanulást, mert később meg fogod bánni, s akkor fogod igazából értékelni a tudást, amikor nehéz körülmények közé kerülsz, és csak magadra számíthatsz: anyagilag! Ezt jó szándékból írtam, nem akartalak bántani!
Szerintem terhes vagy
viccelt félretéve nekem sincs sok kedvem tanulni
Hidd el 1 gyerek se szeret tanulni mégis tanul. (Már amelyiknek van annyi esze.) Én is utálok tanulni de tudom h muszáj, mert ha nem tanulok akk megbukok. ha megbukok sorozatosan az nem csak oltári nagy szégyen hanem később nem vesznek fel egy jó középsuliba sem. Márpedig ha nem érettségizel akk örülhetsz ha minimálbérért seperheted az utcát vagy ha szezonja van szedheted az almát. Ennyi. Szval ha akarsz vmit kihozni az életedből és felnőtten nem nyomorogni, folyton azon aggódni h hnap mit fogsz enni akk tanulj.
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!