Hogyha hárman megyünk beszélgetni, szórakozni, akkor a 2 gyerek akivel megyek mindig többet beszélget egymással mint velem, szóval én mindig kimaradok, mit csináljak?
tudom uncsi egy kérdés ,de nekem legalább annyira uncsi egy szitu mikor nincs kivel beszélgetnem amikor ott megy mellettem, és ez megy kb 12 éves korom óta
16/F
ez ismerős szitu,nálam is ez van..
erre az a megoldás,h egyszerűen probálsz hozzászolni bármihez amihez tudsz, esetleg mesélj egy szitut ami a témához kapcsolódik,stb és utána veled is ugyanugy fognak beszélgetni.. ha nem akkor szerintem hanyagold őket..:S
16/l
menjetek 4-en,
a 3-ból egy mindig kimarad,
és az marad ki, aki a legkevésbé nagyszájú :)
Akkor mondd a csajnak,hogy vége..és aztán mondd neki,hogy "nem azért lett vége,mert féltékeny voltam,hanem azért mert nem szántál rám időt!!"
Ha meg két fiú beszélget és te is ott vagy,akkor menj haza..ennyire egyszerű..mármint ha unatkozol.Én azt szoktam:S tényleg sz_r helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!