Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Velem van a baj? Miért csinálj...

Velem van a baj? Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

A kérdésem elég összetett, nehéz megfogalmazni így előre is elnézést kérek.

Nem, is tudom, hol kezdjem. Az elején mi :D... na szóval, miért vagyok magányos? Egyszerűen nem értem. Soha nem volt eddig még barátnőm, pedig több alkalom is lehetett volna rá. Tök jól elvagyok a lányokkal/nőkkel az elején, aztán amikor már majdnem összejövünk egyszerűen faképnél hagyom. Egyszerűen bármit tesznek felidegesítenek. Ha komolyan kezdek vele beszélni, minden áron komolyabb akarnak lenni nálam, ha viccesen közelítek akkor pedig minden áron viccesebbek akarnak lenni mint. Ez még nem zavarna de egyszerűen saját magukat járatják le ezzel. Most ezt ne úgy értsétek, hogy mindenáron én akarok "vezetni", hanem úgy, hogy tényleg hülyeségeket kezdenek el mondani, össze vissza, aminek semmi értelme sincs. Nem megy... egyszerűen nem tudom megfogalmazni. Nagyon erőltetik a dolgokat, és közbe nem veszik észre, hogy engem ez zavar. Ha pl. arról beszélünk, hogy ki milyen dolgozatot írt meg milyen jóra tanulás nélkül, akkor azonnal belekötnek, hogy ők még jobbat tudnak csinálni, ami nem igaz mert egész délutánokat tanulnak át és így is rosszabb lett az érettségiük mint nekem 0 erőbefektetéssel. Na jó ez hülye példa volt de remélem értitek. És eddig minden lánnyal így volt, akivel próbáltam összejönni, vagy akár csak beszéltem.

Valamit baromira hiányolok minden nőből, kezdem úgy érezni, hogy én vagyok a hibás. Pedig próbálok mindig, normálisan közelíteni hozzájuk de mindig ezt csinálják! Nem tudok velük rendesen beszélgetni sem, nemhogy párkapcsolatot kiépíteni.

Tehát a kérdés: miért akar minden nő jobb lenni nálam bármi áron? Miért versenyeznek velem, ha nem adok rá okot. Minek hazudnak össze vissza olyan dolgokat ami nem is igaz amikor velem vannak? Most mivan akkor, legyek pap? Nem csak a testi kapcsolatot hiányolom, hanem magát az egészet.

Nem vagyok homár mielőtt valaki megkérdi :D

19f

2010. nov. 20. 16:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

egyszerűen rossz körökben mozogsz...

egy 0 IQval rendelkező szőkített szolis táskábankutyás ribitől ne várjál értelmes dolgokat... 20/L

2010. nov. 20. 16:06
 2/25 A kérdező kommentje:
Akkor csak szimplán szerencsétlen vagyok, hogy mindig a táskábankutyásokat fogom ki?
2010. nov. 20. 16:10
 3/25 anonim ***** válasza:
Hát, gondolom zavarja őket, hogy jobb vagy. Akkor b*szol majd rá, ha valamelyik tényleg lepipál :)
2010. nov. 20. 16:12
 4/25 anonim ***** válasza:

szia Saten: D

szerintem rossz csajokkal probálkozol..én pl nem vok ilyen.: D

16/L

5/25 anonim ***** válasza:
Igen valószínűleg....(amugy én is egyetértek az első válaszolóval)
 6/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg benned van a hiba!Talàn azért reagàlnak le igy,mert ugy jön le nekik,mintha te dicsekedni akarsz azzal,hogy jobb vagy nàluk.Legalàbbis nekem ez jött le,ahogyan irtad.Ha tévedtem bocsi.....
 7/25 anonim ***** válasza:
Legyél pap, Saten!
2010. nov. 20. 16:16
 8/25 A kérdező kommentje:

Óóó ancy :D felőlem :) de amúgy nem tudom, nem zavarna ha valamelyik jobb lenne nálam... sőt.

Igen mint ahogyan is írták valahol itt a fórumon az egóm a holdat veri ezzel tisztában vagyok, de amikor tényleg odakerülök akkor nem viselkedem így, ezért is furcsa. Vagy pont akkor kéne szabadjára engednem magam?

2010. nov. 20. 16:16
 9/25 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel: rossz helyen próbálkozol. Valószínűleg ezek a lányok mind egy sablonba illenek, ami láthatóan nem jön be neked. Szerintem azért csinálják ezt, hogy jobban el tudják adni magukat, azt hiszik, ezt várod tőlük, és majd szimpatikusabbak lesznek számodra, ha bebizonyítják, éppen olyanok mint te. Vagy még olyanabbak:)

Talán nincs saját személyiségük.. Az ilyenek szoktak mindenre helyeselni amire te, és mindenre pfujjolni amire te. És mindig túl akarnak tenni rajtad, hogy érdekesebb személyiségnek tűnjenek.

Erről az a tipikus beszélgetés jut eszembe:

- Jajj ha tudnád, milyen rossz napom volt ma! Lekéstem a buszomat!

- Jajj, hát még nekem! Én még a pocsolyába is belehasaltam!

- Ne is mondd, hát még én! Nekem a ruhám is elszakadt ahogyan futottam a megállóba!

- Hát még nekem!..stb :)

Tényleg sok nő ilyen, de a legtöbb férfit ez nem zavarja:) Örülök hogy vannak kivételek. Idővel találsz majd normálisat, valószínűleg olyat, aki elsőre nem is érdekel igazán, de a beszélgetések során rájössz majd: őt kerested:)

26/L

2010. nov. 20. 16:19
 10/25 A kérdező kommentje:
16:19! pont ez a helyzet! Köszi, hogy megfogalmaztad nekem :D Már csak az a kérdés, hogy létezik-e az ilyen nő?
2010. nov. 20. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!