Velem van a baj? Miért csinálják ezt?
A kérdésem elég összetett, nehéz megfogalmazni így előre is elnézést kérek.
Nem, is tudom, hol kezdjem. Az elején mi :D... na szóval, miért vagyok magányos? Egyszerűen nem értem. Soha nem volt eddig még barátnőm, pedig több alkalom is lehetett volna rá. Tök jól elvagyok a lányokkal/nőkkel az elején, aztán amikor már majdnem összejövünk egyszerűen faképnél hagyom. Egyszerűen bármit tesznek felidegesítenek. Ha komolyan kezdek vele beszélni, minden áron komolyabb akarnak lenni nálam, ha viccesen közelítek akkor pedig minden áron viccesebbek akarnak lenni mint. Ez még nem zavarna de egyszerűen saját magukat járatják le ezzel. Most ezt ne úgy értsétek, hogy mindenáron én akarok "vezetni", hanem úgy, hogy tényleg hülyeségeket kezdenek el mondani, össze vissza, aminek semmi értelme sincs. Nem megy... egyszerűen nem tudom megfogalmazni. Nagyon erőltetik a dolgokat, és közbe nem veszik észre, hogy engem ez zavar. Ha pl. arról beszélünk, hogy ki milyen dolgozatot írt meg milyen jóra tanulás nélkül, akkor azonnal belekötnek, hogy ők még jobbat tudnak csinálni, ami nem igaz mert egész délutánokat tanulnak át és így is rosszabb lett az érettségiük mint nekem 0 erőbefektetéssel. Na jó ez hülye példa volt de remélem értitek. És eddig minden lánnyal így volt, akivel próbáltam összejönni, vagy akár csak beszéltem.
Valamit baromira hiányolok minden nőből, kezdem úgy érezni, hogy én vagyok a hibás. Pedig próbálok mindig, normálisan közelíteni hozzájuk de mindig ezt csinálják! Nem tudok velük rendesen beszélgetni sem, nemhogy párkapcsolatot kiépíteni.
Tehát a kérdés: miért akar minden nő jobb lenni nálam bármi áron? Miért versenyeznek velem, ha nem adok rá okot. Minek hazudnak össze vissza olyan dolgokat ami nem is igaz amikor velem vannak? Most mivan akkor, legyek pap? Nem csak a testi kapcsolatot hiányolom, hanem magát az egészet.
Nem vagyok homár mielőtt valaki megkérdi :D
19f
A barátnő nem függ össze a testi kapcsolattal :)
Nincs kisebbrendűségi komplexusom, látom nem vagy tisztában a definícióval:
"Adler definícióját, mely szerint: „a kisebbrendűségi komplexus olyan nehézségek láttán alakul ki, amelyekhez az egyén nem alkalmazkodott eléggé, illetve amelyek leküzdéséhez nincs elég ereje, és kifejezi azt a meggyőződését, hogy képtelen legyűrni a nehézségeket”"
Lehet, hogy egoista vagyok de ilyen bajom nincs.
Igazából te se voltál tisztában vele, ezért kerestél rá.
De amúgy van igazság a dologban, félsz, hogy valaki jobb nálad...
Muhahahaha!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
csak nem vagyok akkor olyan lúzer mint amilyennek beállítotok! Kemény vagyok, vonzó vagyok és még jó a logikám is. Igen... az a bajom, hogy nincs olyan ember aki felérne hozzám! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!