Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Velem van a baj? Miért csinálj...

Velem van a baj? Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

A kérdésem elég összetett, nehéz megfogalmazni így előre is elnézést kérek.

Nem, is tudom, hol kezdjem. Az elején mi :D... na szóval, miért vagyok magányos? Egyszerűen nem értem. Soha nem volt eddig még barátnőm, pedig több alkalom is lehetett volna rá. Tök jól elvagyok a lányokkal/nőkkel az elején, aztán amikor már majdnem összejövünk egyszerűen faképnél hagyom. Egyszerűen bármit tesznek felidegesítenek. Ha komolyan kezdek vele beszélni, minden áron komolyabb akarnak lenni nálam, ha viccesen közelítek akkor pedig minden áron viccesebbek akarnak lenni mint. Ez még nem zavarna de egyszerűen saját magukat járatják le ezzel. Most ezt ne úgy értsétek, hogy mindenáron én akarok "vezetni", hanem úgy, hogy tényleg hülyeségeket kezdenek el mondani, össze vissza, aminek semmi értelme sincs. Nem megy... egyszerűen nem tudom megfogalmazni. Nagyon erőltetik a dolgokat, és közbe nem veszik észre, hogy engem ez zavar. Ha pl. arról beszélünk, hogy ki milyen dolgozatot írt meg milyen jóra tanulás nélkül, akkor azonnal belekötnek, hogy ők még jobbat tudnak csinálni, ami nem igaz mert egész délutánokat tanulnak át és így is rosszabb lett az érettségiük mint nekem 0 erőbefektetéssel. Na jó ez hülye példa volt de remélem értitek. És eddig minden lánnyal így volt, akivel próbáltam összejönni, vagy akár csak beszéltem.

Valamit baromira hiányolok minden nőből, kezdem úgy érezni, hogy én vagyok a hibás. Pedig próbálok mindig, normálisan közelíteni hozzájuk de mindig ezt csinálják! Nem tudok velük rendesen beszélgetni sem, nemhogy párkapcsolatot kiépíteni.

Tehát a kérdés: miért akar minden nő jobb lenni nálam bármi áron? Miért versenyeznek velem, ha nem adok rá okot. Minek hazudnak össze vissza olyan dolgokat ami nem is igaz amikor velem vannak? Most mivan akkor, legyek pap? Nem csak a testi kapcsolatot hiányolom, hanem magát az egészet.

Nem vagyok homár mielőtt valaki megkérdi :D

19f

2010. nov. 20. 16:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Óóó dehogynem zavarna, ha jobb lenne nálad :) Hülyét kapnál, mert humorosabb, okosabb stb. Ezt nem érzed, mert eddig csak olyanokat fogtál ki, akik jobbak akartak lenni, de nem voltak. Ha valóban jobb lesz, csak mosolyog, nem törekszik majd, hogy jobb legyen, akkor te fogsz törekedni és kb. ugyanilyen helyzetbe hozod magad, mint ők, bár ennyire nem, mert értelmes tűnsz, de hidd el, hogy zavarna :)
2010. nov. 20. 16:24
 12/25 A kérdező kommentje:
Elképzelhető :) nem tudom, mert még nem tényleg voltam ilyen helyzetben.
2010. nov. 20. 16:26
 13/25 anonim ***** válasza:
Meg fogod talàlni azt akit keresed,csak idõ kérdése!
2010. nov. 20. 16:28
 14/25 anonim ***** válasza:
Persze hogy létezik!:) Személy szerint is ismerek néhányat.. Csak ők már foglaltak:) Találni fogsz, ne izgulj! De tényleg kevesen vannak.. manapság nem divat a karakteres személyiség vagy egyéni vélemény. De ha az utadba kerül, fel fogod ismerni:)
2010. nov. 20. 16:30
 15/25 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig benned igenis nagy a versenyszellem, gondolj csak a fogyásodra és az edzéseidre. Győznöd kell, és duplán bosszant, hogy a "legyőzendő" felek még csak nem is kihívások. Szerintem drága Saten, Te nem tudnád elfogadni, hogy a nő jobb nálad:) -lehet, hogy éreznéd nem tudatosan, de kompenzálnál rögtön, és más "versenyszámban" aranyérmes lennél. Ez nem probléma, a versengés, nem azért írtam, hogy megbántsalak, csak tudatosítsd magadban, hogy ne okozzon érzelmi konfliktust benned. Ez csak az én meglátásom, nem ismerlek, de eddigi írásaid alapján már kialakítottam ezt a képet rólad. Főleg edzés témában- Saten úr mindig megmondja a tutit, lehet rá számítani, és ha valaki más véleményt oszt meg, annak helye nincs, mert Te a leglegleg megmondod:)

Benne lehet az is, h rossz helyen keresgélsz, de az is, hogy rosszul állsz alapból egy kapcsolathoz. A tapasztalatod idővel úgyis nőni fog, én nem féltelek. Üdv,22/L

2010. nov. 20. 16:34
 16/25 anonim ***** válasza:

NE ÁLTALÁNOSÍTS!!!...

Azért, mert te eddig a 19 éveddel csak tökhülye csajokkal futottál össze, attól még léteznek normálisak is...

Valószínűleg, az eddigi ismerősöd az iskolából való, sajnos vannak ilyen korlátolt csajok is...

Próbálj más körökben is ismerkedni vagy majd 1-2 év múlva, ha más közegbe kerülsz, találkozol normális csajokkal is! (munkahelyen?)

Mindenesetre azért megdicsérlek, hogy igényes vagy és észreveszed az értéktelen, buta csajocskákat...

Az én fiam is 19 éves, szeptembertől esti gimibe ment és egészen elcsodálkozott, hogy ott sokkal normálisabbak a csajok, mint akikkel eddig nappalin együtt járt!...

(A nappalin olyasmi csajok jártak vele, mint akiket te is leírsz, felszínes, buta kis tyúkok. Itt az estin hasonló a korosztály, mégis sokkal komolyabbak!)

2010. nov. 20. 16:44
 17/25 A kérdező kommentje:
kedves 16:34! ugye tudod, hogy ezzel csak még jobban meggyőzöl abban, hogy jó vagyok. Igen büszke teremtés vagyok akit hajt a versenyszellem. Elképzelhető, hogy már tudat alatt váltom ki a nőkből azt, hogy ők is ilyenek legyenek?
2010. nov. 20. 17:01
 18/25 anonim ***** válasza:

Saten nem kedvellek mert csak beszólogatni szoktál mindenhol, ezért meglepett, hogy képes voltál kiírni egy értelmes kérdést.

Viszont akkor már kifejtem a véleményem:

Elöször is ne általánosíts, ahogy az elöttem szóló is leírta már. Nem mindenki ilyen, mint amilyeneket leírtál, csak rossz helyen próbálkozol.

Nagy az egód, ezért eltudom képzelni, hogy direkt kicsit butább lányokkal kezdtél eddig mindig, csakhogy nehogy kiderüljön, hogy okosabbak nálad.

Ha így van akkor ideje változtatni és kicsit komolyabb, intelligensebb lányok felé nyitni és próbálkozni :)

Olyanokkal kéne ismerkedned akik nem a "majmolom a többieket de szépvagyok jajjakörmöm" tipusba tartoznak.

Nem azon kéne aggodalmaskodnod, hogy mivan ha okosabb nálad vagy valamiben jobb az a lány. Most akkor mi lenne? Megsértve éreznéd magad, hogy jobb nálad?

Szóval röviden tömören: Keresd azokat akik nem a divatmajmoló agyatlanok, hanem van saját stílusuk, nem érdekli öket, hogy más mit gondol és ezért magukat adják :)

Vannak ilyenek elhiheted, én is ilyen vagyok, bár nekem másmilyen az érdeklödési köröm :)

16/L

2010. nov. 20. 17:16
 19/25 A kérdező kommentje:
Attól, hogy csak beszólogatok itt a fórumon, nem azt jelenti, hogy egyébként hülye vagyok :D Hidd el értelmesebb vagyok, mint amilyennek kinézek, de úgy gondolom itt ez nem az a fórum ahol ezt bemutathatom. Egyébként ahogy itt is írták a sport témakörben normális válaszokat írok, bár lehet, hogy beszólok mindenkinek, de az csak azért van mert képtelenségeket állítanak. Egyébként komolyra fordítva a szót, ténylegesen nem zavar, ha egy nő okosabb nálam. Még az sem, ha ezt szóvá teszi. Az már igen, ha amúgy idióta és okoskodik. Ismertem egy lányt aki baromi penge volt minden téren, és sokkal jobban elbeszélgettem vele, mint azokkal akik butábbak, pedig tudtam jól, hogy ezerszer okosabb nálam. Viszont ő már foglalt :)
2010. nov. 20. 17:46
 20/25 anonim ***** válasza:
O: Ezek szerint még szűz vagy? azért áll a pizsamás képeden? xD
2010. nov. 20. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!