Mitől változhattam meg ebben a részemben?
Régebben, ha egyáltalán el is mentem szórakozóhelyre sose értettem mi jó van abban, ha valaki pogozik. Hülyeségnek tartottam és úgy gondoltam, hogy ettől nem érezheti jobban magát az ember. Azt csináltam, amit a legtöbben: leültem, ittam valamit és beszélgettem. (Így utólag visszagondolva nem igazán értem, hogy mi volt a party abban).
Talán mert eltelt pár év, talán azért mert sokat csalódtam az életben, sok pofont kaptam illetve a múltban történtek egyre jobban előjöttek/előjönnek vagy mindez együttesen idézte azt elő (de ebben nem vagyok biztos, ezért vagy kíváncsi a véleményetekre), hogy most akár ugyanabba a szórakozóhelyre bemenve, kellő pia után kicsit ledobom magam, átmelegszek, majd kérek egy számot és indulhat a tombolás, ami el is fajul. A legtöbben ilyenkor inkább eltávolodnak a közelemből és csak pár "őrülttel" tudom folytatni. És reggel, amikor felkelek és alig bírok járni akkor arra gondolok, hogy milyen jó volt, közben örülnöm kellene hogy nem rúgták ki a fogsorom.
ez "természetes" levezeted a feszültséget, az agressziót.
van aki vérremenően verekszikm ásokkal, te pogozol.
nekem is volt egy korszakom amikor imádtam, csak mindig is pici voltam, a 45 max 50 kilómmal nem sokra mentem a sok batár pasi között :) egyszerűen megnyugtatott, és nem konkrétan az hogy fájt, hanem hogy kiadhattam magamból a feszültséget, azt csináltam amit akartam, ugráltam, táncoltam, lökdöstem másokat.
egyébkétn nem írtad hány éves vagy... ez a fajta agressziólevezetés olyan 15-20 között jellemző, persze attól is függően milyen közegben élsz.
ki fogod nőni nefélj... van oylan ismerősöm aki már 28 de még mindig nyomja, én feladtam mert egyszer majdenm eltört a lábam... azóta csak a szélén vagy az első sorban ugrálok meg táncolok :)
11:21 - 45-50 kilóval? ISTENEM ! Te valami undorítóan aranyos lehettél/lehetsz pogo közben. ;D
11:22 - igen igazad lehet. Néha próbálkozok is. De amikor berakják pl a Disturbedtől a down with the sickness című számot, akkor nem tudok mit kezdeni magammal. Elborul az agyam és irány a színpad.
Tegnap túl lightosnak éreztem (csak löködés volt) és mivel láttam, hogy senki nem vevő a durvulásra (egyedül meg nem a legjobb bulizni) ezért egy egy egymásnak futás után a többletet azzal próbáltam kompenzálni, hogy nekirohantam a falnak.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!