Hogyan állítsam le magam? Segítség!
A rossz életkörülmények meghozták a hatásukat...
Tegnap megvágtam magam.És azóta egyfolytában akarom,szerintem ma újra megteszem( a legnagyobb valószínűséggel).
Holnap cigizni fogok...Alkohol ivást tervezek meg stb...
Soha nem gondoltam volna hogy erre kényszerülök. Tudom hogy szörnyű dolog,nem is akarom csinálni,ismerem a következményeket...Még is...Kívánom!
Már nem tudok szépre gondolni.Hiába teszem,nem állít meg!
Mióta elhagytam Istent...Az életem Pokollá vált.Nem bírok ellenállni a rossz dolgoknak.
Segítség!Hogyan állítsam meg magam?Még mindig hiszem Istent,de szeretni nem tudom. Pedig ez az egyetlen dolog ami megmentene. Tehetetlennek érzem magam... :\
13/L :(
ha már magadat (vagy mást) akarsz vagdosni, pszichológushoz kell fordulni.
ismerek olyan 30éves anyukát akinek úgy néz ki a karja, mintha darálóba dugta volna, és visszavarrták volna.
ő mondjuk kihagyta a pszichológust.
Így is segítek akinek tudok.De úgy is csak pofont kapok vissza...Kezdek belefáradni.
Nem mindig mi alakítjuk az életünket...Mondjuk úgy,csak a legtöbbször. De sajnos ebből egyedül nem tudok kilábalni... :\
Igen,tudom,előttem az élet...Tisztába vagyok vele.Minden jóra fordulhat blablabla...A baj csak az,minél jobb a jó,annál rosszabb (lesz) a rossz.
Így gyerekként úgy érzem túl sokat kaptam az élettől,olyat amit egy gyermeknek még nem kéne megtapasztalnia. :\ :(
Mintha lenne pénzem pszichológusra. :\
A szüleimnek meg biztos hogy nem mondom el.
Hát,mesélhetnék a problémáimról...De minek?A lényeg végül is hogy idáig jutottam.Legfőképp azért,mert végre valaki értelmet adott mindennek...Persze (mint mindig) nem sokáig.Kiderült hogy halálos beteg.Innentől kezdve összeomlottam. Nem érdekel semmi. Képtelen vagyok enni,mosolyogni,tanulni... Semmi ami idáig éltetett.
Nem tudok sem szomorú,se vidám lenni.Üresnek érzem magam,mindent értelmetlennek látok.
Ha gondolod, írj privit, és szívesen beszélgetek veled, segítek megoldást keresni. Én is egy hasonló helyzetben voltam/vagyok.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!