Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan állítsam le magam? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítsam le magam? Ez gáz ugye? Ő nem is kíván? Sose jutunk el az ágyig.

Figyelt kérdés

18éves elmúltam, lány vagyok:) van e gy barátom aki 19. 1,5hónapja járunk együtt. Találkozunk minden nap suliban és szombatonként is:)

Nos mostanában nem nagyon bírok magammal:S Sokat gondolkozok a szextémán, hogy milyen lehet vele, és hát eléggé be tud indítani a csókjával is.

Tegnap éjjel beálltunk egy üres parkolóba a kocsival és a hátsó ülésen csókolóztunk meg puszilgattam a hasát. MÁS NEM TÖRTÉNT!!!:)

És most már úgy szégyellem magam, a történtek miatt.

De vágyom rá.

És mindig kérdezgetem pl. szex témában dolgokról, pl hogy számára milyen egy jó szeretkezés meg ilyenek:S

És csak jönnek bennem a kérdések...

és mondt hogy ő 1,5 hónap után még nem támogatja a szexet, számára az rövid idő. Sőt neki még a petting is túlzás meg sok lenne ilyenkor. Persze csak egyet értettem, nem mondtam hogy én kívánom őt.

De ezek szerint ő nem kíván engem ugye?

Pl csók közben is csak a popómat fogja meg. Meg puszilgatja a nyakamat. de pl a mellemet meg se meri fogni.

Én nemtudom... valahogy lekéne állítanom magam, bár szerintem sosem fogunk eljutni az ágyig:) Vagy nem rohanok, csak szerintem ő hetente max párszor gondolhat rám ÚGY én meg naponta többször...

JÓ LENNE HA ÚGY FEKÜDNÉNK LE (SZTEM SOSE FOGUNK) HA Ő KEZDEMÉNYEZNE ÉS VÁGYNA RÁM...

Tavaly nyáron vesztettem el a szüzességem...nem volt túl jó:S Kb január óta nem voltam fiúval.

2011. máj. 8. 10:57
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
pl éjjel is vele álmodtam hogy együtt aludtunk, és vetkőztetett meg szeretkeztünk:)
2011. máj. 8. 10:58
 2/14 A kérdező kommentje:

egyszerűen vágyok arra hogy hozzámérjen...nagyon kívánom... lelkileg is vonzódok hozzá. És folyton a szex van az agyamban, csúnya szó de szerintem már kicsit ki vagyok éhezve.

de másnap pl. ma már szégyellem magam h kicsit rávetettem magam.

Nem vagyok ösztönlény, h a vágyaimnak éljek:S

2011. máj. 8. 11:01
 3/14 anonim ***** válasza:

Vegyél fel valami szexi ruhát, jó parfümot ha találkoztok és folytasd ezt a szex-el kapcsolatos témát, de csak finoman célozgass rá ne túl rámenősen. De van egy olyan tippem, hogy lehet még szűz ez a srác.

23/f

2011. máj. 8. 11:03
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem érdekelnéd őt szexuálisan, nem lenne veled. Inkább adj hálát, hogy találtál egy olyan fiút, aki érezelmekhez köti a szexet. Ha úgy történik meg az első közös, hogy ténylegesen szeretitek egymást, inkább fog rád odafigyelni és te is őrá, ergo jobb lesz.
2011. máj. 8. 11:03
 5/14 A kérdező kommentje:

nem akarom felkínálni magam... isten ments, igyis az van a fejembe hogy biztos r*bancnak gondol.

Már nem szűz:) az előző csaja vette el neki:)

2011. máj. 8. 11:04
 6/14 anonim ***** válasza:

Kicsit furcsa, hogy a srác nem kezdeményez. Pont a pasik szoktak inkább rámoccanni a csajra, de persze fordítva is megtörténhet.

Szerintem is kicsit ki vagy éhezve. :)

Én már letepertelek volna, ha így látom, hogy te is akarnád...

2011. máj. 8. 11:05
 7/14 anonim ***** válasza:

* De ezek szerint ő nem kíván engem ugye?

Ez butaság! Ezt elmondta neked ő is --> "mondta hogy ő 1,5 hónap után még nem támogatja a szexet, számára az rövid idő. Sőt neki még a petting is túlzás meg sok lenne ilyenkor. "

Egyszerűen nem akarja elsietni a dolgot és ez valahol érthető is. Én a második barátommal 4 hónap után feküdtem le, mert se ő se én nem akartuk elsietni, pedig megtehettük volna előbb is. Akartuk is a dolgot, viszont megbeszéltük, hogy a józan eszünkre fogunk hallgatni és nem a testi vágyakra. :)

Türelem és ne így állj a dologhoz, hogy úgyse fog megtörténni, mert ha eljut a kapcsolatotok egy olyan szintre amikor már mindketten jónak látjátok, akkor úgyis megtörténik! :)

2011. máj. 8. 11:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ő csak jobban meg akar ismerni teljesen normális, viszont egy kicsit állítsd le magad, mert csak ki fog ábrándulni belőled, ha továbbra is nyomulsz egyfolytában. Légy egy kicsit elérhetetlenebb, ugyanakkor szexi, szerintem hamarabb megjön a kedve, mintha rámászol egyfolytában.:)
2011. máj. 8. 11:29
 9/14 A kérdező kommentje:
de utolsó, hogyan legyek szexi???
2011. máj. 8. 11:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Öltözködés, de nem egyenlő a k*rvással :D Egy kicsit hagyd. hogy ő mozduljon rád, és ő kezdeményezzen dolgokat. Sok férfinek az sem imponál, ha nem hagyják, hogy ő "hódítson" a nőnél, hanem a nő felkínálja magát....
2011. máj. 8. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!