Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állítsam le magam? Ez gáz ugye? Ő nem is kíván? Sose jutunk el az ágyig.
18éves elmúltam, lány vagyok:) van e gy barátom aki 19. 1,5hónapja járunk együtt. Találkozunk minden nap suliban és szombatonként is:)
Nos mostanában nem nagyon bírok magammal:S Sokat gondolkozok a szextémán, hogy milyen lehet vele, és hát eléggé be tud indítani a csókjával is.
Tegnap éjjel beálltunk egy üres parkolóba a kocsival és a hátsó ülésen csókolóztunk meg puszilgattam a hasát. MÁS NEM TÖRTÉNT!!!:)
És most már úgy szégyellem magam, a történtek miatt.
De vágyom rá.
És mindig kérdezgetem pl. szex témában dolgokról, pl hogy számára milyen egy jó szeretkezés meg ilyenek:S
És csak jönnek bennem a kérdések...
és mondt hogy ő 1,5 hónap után még nem támogatja a szexet, számára az rövid idő. Sőt neki még a petting is túlzás meg sok lenne ilyenkor. Persze csak egyet értettem, nem mondtam hogy én kívánom őt.
De ezek szerint ő nem kíván engem ugye?
Pl csók közben is csak a popómat fogja meg. Meg puszilgatja a nyakamat. de pl a mellemet meg se meri fogni.
Én nemtudom... valahogy lekéne állítanom magam, bár szerintem sosem fogunk eljutni az ágyig:) Vagy nem rohanok, csak szerintem ő hetente max párszor gondolhat rám ÚGY én meg naponta többször...
JÓ LENNE HA ÚGY FEKÜDNÉNK LE (SZTEM SOSE FOGUNK) HA Ő KEZDEMÉNYEZNE ÉS VÁGYNA RÁM...
Tavaly nyáron vesztettem el a szüzességem...nem volt túl jó:S Kb január óta nem voltam fiúval.
egyszerűen vágyok arra hogy hozzámérjen...nagyon kívánom... lelkileg is vonzódok hozzá. És folyton a szex van az agyamban, csúnya szó de szerintem már kicsit ki vagyok éhezve.
de másnap pl. ma már szégyellem magam h kicsit rávetettem magam.
Nem vagyok ösztönlény, h a vágyaimnak éljek:S
Vegyél fel valami szexi ruhát, jó parfümot ha találkoztok és folytasd ezt a szex-el kapcsolatos témát, de csak finoman célozgass rá ne túl rámenősen. De van egy olyan tippem, hogy lehet még szűz ez a srác.
23/f
nem akarom felkínálni magam... isten ments, igyis az van a fejembe hogy biztos r*bancnak gondol.
Már nem szűz:) az előző csaja vette el neki:)
Kicsit furcsa, hogy a srác nem kezdeményez. Pont a pasik szoktak inkább rámoccanni a csajra, de persze fordítva is megtörténhet.
Szerintem is kicsit ki vagy éhezve. :)
Én már letepertelek volna, ha így látom, hogy te is akarnád...
* De ezek szerint ő nem kíván engem ugye?
Ez butaság! Ezt elmondta neked ő is --> "mondta hogy ő 1,5 hónap után még nem támogatja a szexet, számára az rövid idő. Sőt neki még a petting is túlzás meg sok lenne ilyenkor. "
Egyszerűen nem akarja elsietni a dolgot és ez valahol érthető is. Én a második barátommal 4 hónap után feküdtem le, mert se ő se én nem akartuk elsietni, pedig megtehettük volna előbb is. Akartuk is a dolgot, viszont megbeszéltük, hogy a józan eszünkre fogunk hallgatni és nem a testi vágyakra. :)
Türelem és ne így állj a dologhoz, hogy úgyse fog megtörténni, mert ha eljut a kapcsolatotok egy olyan szintre amikor már mindketten jónak látjátok, akkor úgyis megtörténik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!