Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy állítsam le? Néha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állítsam le? Néha már kellemetlen.

Figyelt kérdés

A párommal 7 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretem,de...

Mindent megvesz nekem.Ez annyira kellemetlen,mert drága dolgokat vesz,de én nem tudok neki ilyeneket venni.Tudom,hogy sokat keres,de akkor is...Már mondtam neki,hogy nem kell ennyi minden,de azt mondja,hogy ezek nem nagy dolgok.De a barátnőim is azt mondják,hogy ők szülinapjukra kapnak olyan dolgokat,mint amiket én kapok szinte hetente...

De Ő egyébként is ilyen,magának is rengeteg mindent vesz,ami megtetszik neki.

Mit tegyek?

2011. máj. 16. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Élvezd. Nem tudom miért baj neked, ha neki ez okoz örömet.
2011. máj. 16. 15:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Mert én nem tudok neki annyira drága ajándékokat venni.Tudom,hogy nem várja el,de akkor is...
2011. máj. 16. 15:53
 3/4 anonim válasza:
hat szerintem mond meg neki hogy te a kis dolgoknakis orulsz mint pl .. eggy csokinak es nem kell nagyban gondolkoznia mindig.ismeros a helyzet mert a paromis ilyen de en mar szoltam nekije hogy kicsit vegyen vissza belle,mert en szeretem ot nagyon es nem azert vagyok vele ha nem kapok semmit akkoris szeretem ot mert ott van nekem.
2011. máj. 16. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben. Tényleg nagyon rossz:S Amikor tudod, hogy mindent megad neked, de neked meg nincs rá pénzed. Én azt javaslom, faggasd ki, mi a kedvenc étele, és amikor csak van időd, járj a kedvében:-) Érzi, hogy törődsz vele, és már nem is lesz annyira kellemetlen a dolog:-)
2011. máj. 16. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!