Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Álomvilágba menekülés?

Álomvilágba menekülés?

Figyelt kérdés

Igazából nem is tudom pontosan hogyan fogalmazzak. Szóval suliban sose jöttem ki jól senkivel, mert mindenki túl más volt hozzám képest, vagyis inkább én voltam más. Értelmesebb vagyok a korosztályomnál és ezért sose értettem szót az osztálytársakkal, mert túl gyerekesek voltak... persze énis szeretek viccelödni és gyerekesen viselkedni, de mellette komoly is vagyok és ez nekik nem felelt meg... Mindig kiközösítettek, mert nehezen barátkoztam és csendes voltam... A legutóbbi osztályom már elég komolyan piszkált emiatt és most magántanuló vagyok, mert nem bírtam közöttük már.

Nincs senkim, nagyon magányos vagyok... szükségem lenne valakire akit átölelhetek, akivel megbeszélhetek mindent, de valahogy még nem találkoztam senkivel aki hasonlítana hozzám, akár érdeklödésben vagy akármiben. Olyanokkal nem tudok megbarátkozni akiknek rengeteg barátuk van, mert olyankor sose érzem magam fontosnak...

Mindig is úgy képzeltem el, hogy lesz majd egy barátnöm aki ugyanúgy kicsit félénk, magának való mint én és így egymásnak vagyunk ketten barátnök és más nem szól közbe, így annyira boldog lennék :)

Sokszor elképzelem, hogy hogyan alakulhatnának a dolgok és ilyenkor mindig elönt egy ilyen nagy örömhullám, aztán mikor rájövök, hogy csak álmodozok már egyböl elúszik és szánalmasnak érzem magam :(

Ha esetleg olyat álmodok amiben jól érzem magam, utána egész nap az jár a fejemben, mert egy egyszerü álom is boldogabbá tesz mint a valóság... :S

Sokszor menekülök egy kis saját álomvilágba.

Volt egy legjobb barátnöm 1 és fél évig de kiderült késöbb, hogy ö se olyan volt mint amilyennek mutatta magát.. na és messze is lakott szóval az se volt az igazi, de még ígyis nagyon ragaszkodtam hozzá, csak hát ö szívtelenül átvert :(

Valószínüleg nem is fogjátok sokan ezt végigolvasni, nem is tudom miért írtam le az egészet, nemhiszem, hogy lenne itt olyan aki közel is lakna hozzám (Pécs), korombeli lenne és hasonlóak lennénk, pedig nagyon örülnék neki :)

Ez az idézet pedig csak úgy ideillik:

"You built up a world of magic, because your real life is tragic"

http://www.youtube.com/watch?v=A63VwWz1ij0

16/L

2010. nov. 27. 21:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
sajnos pesti vagyok:( de azért beszélgetni igy is lehet.
2010. nov. 28. 21:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Én szekszárdi vagyok :) De én is hasonlóan vagyok mint te, azzal a különbséggel, hogy most már tudok nyitni mások felé, de szívesen barátkozok új emberekkel :))
2011. febr. 13. 20:12
 13/13 anonim válasza:

Én is egy álomvilágban élek mióta az eszemet tudom.

Engem a plátói szerelmek tesznek tönkre, vagy éppen azok tartják bennem az életet... pontosan nem is tudom. ezek általában 1-2 évig eltartanak:/ nincs is normális kapcsolatom miattuk. Egy ilyennel egyszer összejöttem, de az is csak kínlódás volt részemről és továbbra is előttem volt az álomvilágom köde. A jelent soha meg nem élés. ez nagyon kiakasztó, tanulni se tudok tőle.

2011. márc. 13. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!