Miért vagyok ennyire félénk, amikor itt van a társaságomba bárki is?
lehet nem elég érthető a kérdésem. szóval úgy van általában, hogy beszélgetek msn-en a barátaimmal..kihívnak. kimegyek és akkor nem igazán tudok olyan hangulatot teremteni, mint pl msn-en. egyszer beszéltem egy fiúval..kihívott. kimentem és akkor meg átváltoztam szótlan cukilánnyá...pedig egyáltalán nem vagyok ilyen. most találtam egy olyan barátnőt aki teljes mértékben olyan mint én de mégis csak minden héten egyszer beszélünk és suli miatt (nem járunk egy suliba) alig találkozunk párszor. pl ebben a hónapban csak egyszer találkoztunk..
nagyon nem is tudom leírni ezt a helyzetet. nagyon komplikált..
inkább az van, hogy mikor találkozom velük semmi ok nélkül elkezdek izgulni és szótlan leszek kb 1 óráig..aztán már önmagam vagyok. csak ha pl egy fiú jön oda/ véletlenül találkozunk velük elnémulok és nem tudom megmutatni nekik az igazi belevaló magamat..így meg hát egzikőjük sem akar megismerni...ebböl lesz nagy magány-a magányból meg semmilyen életkedv...
szerintetek hogyan akadályozhatnám meg a "hangulatingadozásaimat", avagy mi miatt van?
legrosszabb, hgy egész nap itthon vagyok és annyira vágyom már egy jó napra a barátaim társaságában,önmagamat adva szórakozni.
ezaz, hogy nagyobb társaságra vágyom, ezen tudna is segíteni csak nemtudom...nincs merszem megkérni, hogy héé, figyelj...mutassá má be a barátaidnak..inkább várok táborokat, ahova együtt mennénk olyan társaságba...de addigis kéne ismerkedni...csakezaz, hogy nincs rá esély a fent leírt problémám miatt.
habár 10 perc alattt-ameddig a találkozás tart nemhiszem, hogy nagyon meg tudnák nyílni.
hát helyzet adja. pékdául mondanak valamit hogy 'fú láttam abban a boltban egy tök jó nadrágot, meg akarom venni. és akkor te erre mondhatod hogy fú azt te is nézted tök jól néz ki' és így kialakul valahogy :D de ez csak példa volt. amúgy én is így voltam 14-15 éves koromig mostmár így kialakult. most 16 vagyok :D
ha a fiúk pedig odamennek hozzád kérdezd meg hogy mi a helyzet válaszolnak arra te utána kérdeznek vagy te őt és már megy magától :D vagy ha hideg van mondod hogy de nem szeretem ezt a hideget erre csak mondanak ők is valamit :D
na próbáld meg : )
rendben
nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!