Hogyan szokhatnék le erről a kisgyerekkoromban felvett szokásomról?
Eléggé furcsa szokás ez és még mindig nem nőttem ki. Ez olyan hogy magam alá rakom a lábam, ráülök és elkezdek dülöngélni előre és hátra. Ezt még kiskoromban vette észre a doktor nő és így nevezte: "kutyázás" vagy valami ilyesmi... Amikor ülök a széken, néha akkor is előre hátra dülöngélek. Sőt még tanulás közben is ezt csinálom. Ha megpróbálom abba hagyni és nyugodtan, rendesen ülve próbálok tanulni, akkor nem megy a tanulás. Muszáj mozognom, dülöngélnem közben.
Lehet, hogy attól van ez, hogy régebben nem volt ilyen kis ringatható bölcsőm. Minden este nagyobbacska koromban elkezdtem ezt csinálni és utána elaludtam. Ezzel ringattam el magam.
Most 15 éves vagyok és elég kellemetlen már ez a dolog számomra és elég kellemetlen volt mind ezt leírni... De nem tudom, hogy szokjak le erről.
Próbáld ki, hogy könyökölsz az asztalon. Tudod, amire a tanár azt mondja, hogy nem a kocsmában vagy :)
Könyökölve azért elég bonyolult dülöngélni :)
Jobbat nem tudok, sajnálom.
Hülye tipp, de lehet, h beválik...
Ha elkezdesz dűlöngélni, akkor állj meg és érintsd össze az ujjaidat. Aztán mondogasd magadban, hogy nagy vagyok már nem dűlöngélek. XD Egy idő után már nem fogsz dőlőngélni, hanem ahelyett az ujjaiddal játszol. Sztem kevésbé feltűnő...
nekem is van hülye szokásom :D
piszkálom a hajamat !! xDD
háromévesen felfedeztem hogy tudok játszani a hajammal és azóta xDD (de csak ha unatkozok vagy fáradt vagyok :D )
én is szoktam így dülöngélni xD
amikor zenét hallgatok,egyszerűen csak úgy tudom "élvezni" (szóval úgy jön át a ritmus,nemtom más szóval megmondani xD) ha elkezdek dülöngélni. régen nekidőltem a kanapénak és így oda-vissza,de azt már sikerült abba hagynom,viszont ezt a dülöngélést nem,mert csak így tudom hallgatni a zenét xD megkérdeztem apumat,hogy ez normális e? azt mondta,hogy lehet tőle örököltem mert gyerek korában ő is dülöngélt,de állítólag kifogom nőni..kérdezd meg te is a szüleid mert lehet,hogy anyud vagy apud is dülöngélt tanulás közben. :) am ez ellen semmit nem tehetsz..majd kinövöd,ez magától fog elmúlni...:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!