Kisgyerekkoromban láttam egy filmet. Mi lehet az?
Figyelt kérdés
Annyira emlékszem, hogy nagyonnagyon régen volt a tvben, több mint tíz évre saccolom. A szüleim nemengedték hogy nézzem, tehát szerintem valami durva horror lehet. Amit sunyiban láttam, és emlékszem is rá, az az, hogy a család ül egy szobában, és egyszercsak valami villanás következik, majd sötét lesz és a kislány eltűnik. Hirtelen a kislány segítségért kezd kiabálni, az anya megy a hang után, mire rájön hogy a fal mögül jön. A falat kibontják és ott van a kislány keresztre feszítve. Szerintetek mi lehet ez?2010. jún. 23. 09:17
1/7 anonim válasza:
bakker ez nagyon rémlik! de nem tudom:S ennek én is utánnajárok, mert tuti hogy én is láttam, egyidősek lehetünk, nem mondtad a korodat, jó lenne h amondanád, és betudnám azonosítani a film körülbeli megjelenését, és úgy könnyebb lenne megtalálni.
2/7 anonim válasza:
ez engem is érdekelne, csak ezért írtam, hogy vissza tudjak nézni :)
3/7 anonim válasza:
Engem is érdekel =) Ha megvan a film címe esetleg oldalt is tudtok linkelni ahol meglehet nézni online?
4/7 anonim válasza:
jézusom
csak azért írtok ide mert azt akarjátok tudni mi az? micosda faragatlanság
hát csak hogy tudjátok engem nem érdekel a film, de ha találok vmit belinkelem
de mégis milyen undorító film ez?
5/7 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok :D nagyon örülnék ha megtalálnátok mi ez.. régóta keresem :(
2010. jún. 23. 12:58
6/7 anonim válasza:
én is láttama a filmet,mert a keresztre feszített gyerek képe rémlik. Ha találok vmit belinkelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!