Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a szokásomról? (:

Figyelt kérdés

18éves vagyok és nagyon szeretnék már kisbabát.

Minden gondolatom szinte a baba körül forog. Tudom már mi lesz a neve ha lány lesz, vagy ha fiú lesz :) És a barátom is ugyanigy gondolkodik. Igaz ő 21éves.

Mivel már nem birok magammal, annyira izgatott vagyok, igy elkezdtem babaruhákat venni. Elég sűrűn járok turiba és mindig annyira jó babaruhákat látok nagyon jó állapotban, hogy egyszerűen nem birom ott hagyni. Anyának ezt sosem mondom, mert még a végén azt hiszi hogy már tervezzük a babát. :) Fiatal anyuka szeretnék lenni, de nem tizenévesen szeretnék szűlni. Olyan 21-23évesen szeretném szűlni az elsőt, úgyhogy nem most rögtön :D

Ti mit gondoltok, nem beteg kicsit, hogy már most babaruhákat veszek? Olyan jó érzéssel tölt el :)

18/l

2010. dec. 12. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem beteges, inkább kissé felesleges lehet. :D

Amúgy én is ilyen vagyok, mint te. :D Most 19 vagyok, de 22 évesen már a kezemben akarom tartani a babám. :) Barátom is így gondolja. (ő 22) Addig persze még az egyetemet el akarom végezni és csak utána. :)

Ha örömet okoz neked, akkor vásárolj nyugodtan, egyszer úgyis hasznát veszed és kevesebbet kell majd akkor költened. :)

2010. dec. 12. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök jó!:) legalább ha majd odakerülsz, nem kell ruhákat venned. Nekem most 3 hónapos a lányom. Veszélyeztetett terhes voltam, utcára sem nagyon mehettem így nagyon nehézkesen szereztem be a ruháit. Édesanyám nagyon sokat segített.

De neked erre nem lesz gondod szerencsére szóval szerintem jó, hogy ilyen elöre gondolkodsz:)

22/L

2010. dec. 12. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
És mi lesz, ha pár év múlva már nem tetszenek a ruhák? A babaruha divat is változik. Mi is kaptunk használt ruhákat, volt amit nem adtam már rá a kisfiunkra. De ízlések és pofonok, én ilyen vagyok. Inkább babás ismerőseidhez járj el sűrűbben, talán nekik is jól jön egy kis segítség és Te is ismerkedsz a babákkal, jól jöhet még egy kis tapasztalat majd a későbbiekben.
2010. dec. 12. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Ha szereted a turis ruhát és nem vagy olyan aki megunja a dolgokat akkor lehet hogy hasznos lesz.

Én mondjuk akkor kezdtem vásárolni ruhát amikor már tudtuk a nemét is, és kizárólag újakat mert ez az én mániám, és ráadásul lehet hogy most tetszik valami de ha mondjuk csak 5-6 év múlva jön össze a baba akkor lehet már nem fog tetszeni.

2010. dec. 12. 23:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 18-2O évesen én is vettem babaruhákat. Most 26 vagyok, és egy éves a kisfiam. Hordja azokat a ruhákat, amiket akkor vettem, és olyan jó érzés!:) Szerintem nem beteges, de a lényeg, hogy NE hamarkodd el! Nagyon fontos, hogy tényleg olyan embernek szülj gyereket, aki melletted marad, ő is akarja a babát, van tisztességes állása, anyagilag el tudja tartani a családját. Az is fontos, h. tanulj és dolgozz előtte. Én is hiába nagyon szerettem volna gyereket kiskorom óta, csak 25 évesen szültem, elvégeztem előtte az egyetemet és dolgoztam is, így van gyed-em, és diplomám...
2010. dec. 13. 11:09
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi nektek :)

Igazából eddig még csak ilyen egyszerű kis bodykat meg hasonlókat vettem. 5db van, ebből 3ruhán még rajta van az árcimkéje :)

2010. dec. 13. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Az első barátommal mi is terveztünk babát. 17 évesen én is vettem pár babacuccot.

Aztán szakítottunk, és a babaruhák ottmaradtak nála. De akkor olyan jó volt tervezgetni.

Most végre terhes vagyok, de még nem vettem semmit a babának...

2010. dec. 16. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!