Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs önbizalmam, ami a sulit...

Nincs önbizalmam, ami a sulit és a szakmámat illeti. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Művészeti iskolába járok. Szeretek rajzolni, de látva a többieket nem nagyon bízom abban, hogy viszem valamire. Mindenkinek konkrét elképzelései vannak, de ha tőlem megkérdezi valaki, mit értem el eddig. Nem tudok rá válaszolni. Maximun annyit hogy "semmit". Merthát így van! Félek attól, hogy ha befejezem a sulit semmit nem fogok tudni vele kezdeni! Nem érzem magam elég jónak! Viszont szeretnék majd a szakmámban dolgozni (animációs filmrendező)! Mit tehtnék?
2010. nov. 12. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
tudnál küldeni egy képet amit re készítettél?
2010. nov. 12. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Most még lehet hogy nem értél el semmit de még fiatal vagy, még sokkal többre viheted mint a társaid. Gyakorolj minnél többet és tűzz ki egy célt (animációs filmrendező) és legyen ez mindig a szemed elött mikor belekezdesz valamibe.
2010. nov. 13. 13:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Itt egy kép.. ezt nem rég csináltam:

[link]

2010. nov. 13. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
nincs semmi baj ezzel a képpel. teljesen renben van. én rajzolásnál úgy hoztam meg az önbizalmam, hogy először ceruzarajzok alapjait másoltam egy lapra és szabad kézzel fejeztem be. aztán magamról kezdtem el rajzolgatni, és egész jól megy már. én festeni nem szeretek, a grafitot ki lehet radítozni legalább :D nekem ez hozta meg az önbizalmamat nem tudom érted-e amit leírtam hogy hogyan sikerült :D
2010. nov. 14. 11:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok a válaszokért... Főleg,hogy egy olyan ember is válaszolt, aki már át esett ezen.. :)
2010. nov. 15. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!