Miért van az hogy:Akit szeretnék valahogy soha nemszeret?
Figyelt kérdés
:S2010. nov. 8. 21:08
1/14 anonim válasza:
ez hülyeség, olyanokat szeretsz,akik nem érdemlik meg:P
hány éves vagy am?
2/14 A kérdező kommentje:
20
2010. nov. 8. 21:19
4/14 anonim válasza:
mert tudat alatt azt gondolod hogy nem érdemled meg hogy szeressenek és olyan emberekbe szeretsz bele akik úgyse viszonoznák
nem nagyon írtál semmi konkrétumot úgyhogy akár ez is lehet
5/14 anonim válasza:
az nem lehet, hogy ragaszkodást és vágyat érzel az az ember felé? tudod ez nem szeretet...:)
lehet tévedek az érzéseiddel kapcsolatban, gondold végig magadban, és akkor válaszra lelsz. :P
üdv és sok sikert
25/F
LastOne.Left
6/14 anonim válasza:
LastOne.Left, ezennel minden tiszteletem irántad !
Tökéletes válasz
7/14 anonim válasza:
Én is 20 vagyok és nekem is ez a problémám...a lányok terén. Több lány is kezdeményezett nálam. Volt lány aki évekig szaladt utánam. Én meg állandóan hárítottam mindenkit. Nem éreztem semmit irántuk. Persze azok a lányok akik nekem bejöttek, rám sem néztek, vagy mindig más srác után szaladtak. S akkor jött az állandó siránkozás, hogy miért nem szeretnek a lányok, és kerestem a hibát, hogy miért... talán ennyire csúnya lennék? Sajnos azóta rájöttem, hogy nem a külsőmmel, hanem a belsőmmel van a probléma. Ezt abból szűrtem le, hogy volt lány aki tetszett nekem, én meg nem kezdeményeztem. Rá kb egy évre ő kezdeményezett és akkor nekem már nem kellett. Ez sajnos eléggé beteges.
8/14 anonim válasza:
'Nos nem irónikus ez? Semmibe vesszük azt, aki rajong értünk, de rajongunk azért, aki tudomást se vesz rólunk. Azt szeretjük, aki bánt minket, és azt bántjuk, aki szeret...'
10/14 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!