Hogyan tudunk kiszállni életünk mókuskerekéből,és drasztikus változásokat elérni?
Csak azért kérdeztem, hogy hány éves vagy, mert a kor is számít. Minden korosztálynak megvannak a saját problémái, és az élethelyzetei, ami szorosan köthető ahhoz, hogy éppen hány éves. Nem személyeskedni akartam, ne értsd félre.
A harmincas éveid elején vagy, akkor ha jól értem. Ez bizony egy kemény időszak, de lehet a kapuja a pozitív változásnak. Ilyenkor az ember elér ahhoz a részhez, amikor ismét megkomolyodik. Én úgy nevezem, hogy a második felnőttkor. Ilyenkor merül fel, hogy eddig hogy haladtál, és hogy jó úton jársz-e. Lehet az egy jel, hogy érzed, hogy rossz úton haladsz, legyen az spirituális, vallásos, természetes vagy bármilyen jel, ami egy ember személyének fontos. Mindenki más jeleket vesz észre, de nem is fontos, a lényeg, hogy a jelek, amiket kaptál, súgnak valamit.
Ne kapkodd el a dolgot, gondold át a helyzeted. Vedd figyelembe a negatívumokat, és a pozitívumokat, és az alapján haladj tovább.
Mivel eléggé rejtelmesen írtad le, hogy miket rontasz el, így konkrétumot nem tudunk írni. Semmi baj, ha nem akarod kitálalni a magánéletedet anonim idegenek számára, viszont, akkor keress fel valakit a környezetedben, akiben megbízol, és vele beszéld meg. Legyen az párod, családtagod, barátaid. A lényeg, hogy mondj el nekik mindent, hogy ők, mint külső szemlélők is tudjanak tanácsot adni. Ha nincs kivel beszélned, de szívesen kiírnád magadból, akkor írhatsz rám is privátban. Nem tudom bebizonyítani neked, hogy megbízhatsz bennem, de szívesen meghallgatlak. :)
További szép napot neked, és ne siesd el. Hiszek benne, hogy megtalálod az utad, és ennek köszönhetően kevesebb hibát fogsz véteni. :)
Minden rendben lesz, mind megyünk át nehéz időkön, ez természetes dolog. Ha most esetleg úgy érzed, hogy ezek gondok miatt nem vagy motivált, akkor se ijedj meg. Néha le kell állítani a motort, hogy megpihenjünk, és kitisztuljon a fejünk, elvégre nem kerget senki. Munkaügyek nehezek tudnak lenni, de nem feltétlen a világ vége. A baráti kapcsolatok inkább nehezek, főleg ha valaki kihasznált, vagy átvert. Ne hibáztasd ezért magad, ez csakis őket minősíti. Ne félj az emberek felé nyitni. Az hogy most átvertek nem azt jelenti, hogy nem bízhatsz meg emberekben, hanem azt hogy több tapasztalattal rendelkezel, hogy biztosabb, erősebb kapcsolatokat köss a jövőben. Mikor valaki kezdő vezetőként kisebb hibát követ el az úton. Olyankor nem a vezetésről kell lemondani, hanem tanulni belőle, és legközelebb elkerülni a hasonló hibákat. Nem az a sikeres ember, aki sosem hibázik, hanem az aki a megfelelő következtetéseket vonja le a hibáiból, és abból tanul. Mindig tartsd meg az egészséges távolságot az emberekkel, de ne zárd el magad tőlük.
Most a legjobb, ha így év végén kikapcsolódsz, ha van rá módod. Csinálj valami olyat, amit szeretsz, és felejtsd el kicsit az élet gondjait. Ez nem lustaság, vagy nemtörődömség, hanem egy kis fék az életben, ami az emberi szervezetnek, és léleknek szükséglete.
Fel a fejjel, és kellemes ünnepeket előre is. :)
Az emberek ilyenek. Semmivel sincs több vagy más bajod mint a 100 évvel ezelőtti embereknek. Mert a problémáit akkor is a saját emberi dolgaiból és a többi ember hitványságából eredt. Semmi sem le könnyebb mert ugyanúgy emberek vagyunk mint akkor akik éltek. Te is csináltál sok olyan dolgot amiből másnak lett problémája de téged nem érint. Szinte biztos hogy te is részes voltál más ember életének problémáiban.
Ez így működik sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!