Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudunk kiszállni...

Hogyan tudunk kiszállni életünk mókuskerekéből,és drasztikus változásokat elérni?

Figyelt kérdés
Folyton ugyanabba és abba a helyzetbe kerülök,bárhogyan is próbálom jól csinálni dolgaimat.Rengeteg jó karrier lehetőség,párkapcsolat,és egyéb szituációk adódtak már nekem,és szinte mindent elronrottam hirtelen rossz döntéseimmel.Mit tegyek,hogy előre mozduljanak a dolgok,és ne kövessek el annyi hibát? Van erre valami megoldás? Meditáció,spirituális varázslatok,vagy valami életmódbeli változtatás...stb? Trollok kíméljenek.Előre is köszi,ha valaki tud valami jót.

dec. 9. 14:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
34?
dec. 12. 23:34
 22/32 A kérdező kommentje:
Utolsó,igen ,majdnem annyi,pár év eltérés.Amúgy épp gondolkodom,hogy nem biztos ám,hogy a döntéseim rosszak,csupán nem a kijelölt életutamon haladok.Spirituális oldalról nézve erre vonatkozóan már kaptam intő jeleket (de nem részletezem,mert sokan nem hisznek benne),viszont a helyzet az,hogy oké,ha nem ez a megfelelő út,de akkor vajon mi lehet az? Erre kell rájönnöm.Valószínűleg a változás küszöbén állok,és hamarosan kirajzolódik a helyes útirány,csak meg káosz van.A teremtés előtt is káosz volt,szóval feltételezem,hogy ha ennyire kicsúcsosodtak az események,és nem tudom merre menjek,és teljes útvesztőben vagyok,akkor hamarosan talán elém tárul a helyes irány...csak rá kell hangolódnom,és nem elcseszni.
dec. 13. 05:19
 23/32 bazaltkaroly ***** válasza:

Csak azért kérdeztem, hogy hány éves vagy, mert a kor is számít. Minden korosztálynak megvannak a saját problémái, és az élethelyzetei, ami szorosan köthető ahhoz, hogy éppen hány éves. Nem személyeskedni akartam, ne értsd félre.

A harmincas éveid elején vagy, akkor ha jól értem. Ez bizony egy kemény időszak, de lehet a kapuja a pozitív változásnak. Ilyenkor az ember elér ahhoz a részhez, amikor ismét megkomolyodik. Én úgy nevezem, hogy a második felnőttkor. Ilyenkor merül fel, hogy eddig hogy haladtál, és hogy jó úton jársz-e. Lehet az egy jel, hogy érzed, hogy rossz úton haladsz, legyen az spirituális, vallásos, természetes vagy bármilyen jel, ami egy ember személyének fontos. Mindenki más jeleket vesz észre, de nem is fontos, a lényeg, hogy a jelek, amiket kaptál, súgnak valamit.

Ne kapkodd el a dolgot, gondold át a helyzeted. Vedd figyelembe a negatívumokat, és a pozitívumokat, és az alapján haladj tovább.

Mivel eléggé rejtelmesen írtad le, hogy miket rontasz el, így konkrétumot nem tudunk írni. Semmi baj, ha nem akarod kitálalni a magánéletedet anonim idegenek számára, viszont, akkor keress fel valakit a környezetedben, akiben megbízol, és vele beszéld meg. Legyen az párod, családtagod, barátaid. A lényeg, hogy mondj el nekik mindent, hogy ők, mint külső szemlélők is tudjanak tanácsot adni. Ha nincs kivel beszélned, de szívesen kiírnád magadból, akkor írhatsz rám is privátban. Nem tudom bebizonyítani neked, hogy megbízhatsz bennem, de szívesen meghallgatlak. :)

További szép napot neked, és ne siesd el. Hiszek benne, hogy megtalálod az utad, és ennek köszönhetően kevesebb hibát fogsz véteni. :)

dec. 13. 09:22
 24/32 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot,nagyon pozitív vagy.Valójában több fronton vannak problémáim.A magánélet az kevésbé,de munkaügyek,baráti kapcsolatok,környezetemben lévő emberek...stb.Az a baj,hogy pontosan cserbenhagyott mindenki.Persze ez is egy lecke,hogy ne bízzak meg túl könnyen másokban...Igen,nem kapkodok el semmit,rájöttem én is.Most valahogy meg is nyugodtam.Figyelek,várakozok,és majd meglátjuk melyik lesz a helyes irány.
dec. 13. 09:42
 25/32 bazaltkaroly ***** válasza:

Minden rendben lesz, mind megyünk át nehéz időkön, ez természetes dolog. Ha most esetleg úgy érzed, hogy ezek gondok miatt nem vagy motivált, akkor se ijedj meg. Néha le kell állítani a motort, hogy megpihenjünk, és kitisztuljon a fejünk, elvégre nem kerget senki. Munkaügyek nehezek tudnak lenni, de nem feltétlen a világ vége. A baráti kapcsolatok inkább nehezek, főleg ha valaki kihasznált, vagy átvert. Ne hibáztasd ezért magad, ez csakis őket minősíti. Ne félj az emberek felé nyitni. Az hogy most átvertek nem azt jelenti, hogy nem bízhatsz meg emberekben, hanem azt hogy több tapasztalattal rendelkezel, hogy biztosabb, erősebb kapcsolatokat köss a jövőben. Mikor valaki kezdő vezetőként kisebb hibát követ el az úton. Olyankor nem a vezetésről kell lemondani, hanem tanulni belőle, és legközelebb elkerülni a hasonló hibákat. Nem az a sikeres ember, aki sosem hibázik, hanem az aki a megfelelő következtetéseket vonja le a hibáiból, és abból tanul. Mindig tartsd meg az egészséges távolságot az emberekkel, de ne zárd el magad tőlük.

Most a legjobb, ha így év végén kikapcsolódsz, ha van rá módod. Csinálj valami olyat, amit szeretsz, és felejtsd el kicsit az élet gondjait. Ez nem lustaság, vagy nemtörődömség, hanem egy kis fék az életben, ami az emberi szervezetnek, és léleknek szükséglete.

Fel a fejjel, és kellemes ünnepeket előre is. :)

dec. 13. 10:29
 26/32 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,neked is kellemes ünnepeket.Igen,a legfőbb gond azzal van,hogy átvertek,mert sokaknak segítettem nehéz helyzetükben,aztán amikor helyreálltak,hirtelen köddé váltak.A meló ügyeimet végülis meg tudom oldani,bármikor tudok váltani,az még a kisebbik gond.Bár sok helyen jártam már,és nem akarok mindig variálni.Csak most még ráadásul nem is érzem jól magam,sok szédülés,rosszullét...stb.Szóval összejön minden,és az év vége felé egyre inkább fokozódik.Remélem az év utolsó napjával véget is ér.Hihetetlen,de épp a 2024 kezdetével indultak el a rossz dolgok,pontosan január.2.-án.Talán most le is zárul ez,és a javamra fordul minden.Tudom,nem varázsütés szerűen változhatnak,de azért reménykedem.Amilyen hirtelen jött a rossz,úgy a jó is megtörténhet.A döntéseim meg lehet,hogy csak az én szemszögemből rosszak,lehet,hogy így kellett lennie,hogy a leckét megtsnuljam.Próbálok megfontoltan dönteni,nem hagyni magam befolyásolni,és túl sok áldozatot nem hozok másokért,hanem inkább a magam érdekeit nézni,amit eddig háttérbe szoritottam,tulajdonképpen egész életemben.Ez is az én mókuskerekem...Fejlemények esetén majd értesítelek :)
dec. 13. 13:25
 27/32 bazaltkaroly ***** válasza:
Ez a beszéd! Ne aggódj, minden rendben lesz. :)
dec. 13. 17:40
 28/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Legyen igazad.Az idei év még nem végzett,mérni fog még rám néhány csapást.A legnyomasztóbb problemám rendezése még hátravan,de abban az ügyben is most várakozok.Tulajdonképpen ez inditotta életemben a hanyatlást,de egyenlőre nem részletezem.Részben az én hibám,részben másé.Ha bármi előre mozdulás lesz,megírom :)
dec. 14. 05:11
 29/32 anonim ***** válasza:

Az emberek ilyenek. Semmivel sincs több vagy más bajod mint a 100 évvel ezelőtti embereknek. Mert a problémáit akkor is a saját emberi dolgaiból és a többi ember hitványságából eredt. Semmi sem le könnyebb mert ugyanúgy emberek vagyunk mint akkor akik éltek. Te is csináltál sok olyan dolgot amiből másnak lett problémája de téged nem érint. Szinte biztos hogy te is részes voltál más ember életének problémáiban.

Ez így működik sajnos.

dec. 15. 02:04
 30/32 A kérdező kommentje:
Az biztos,hogy én is okoztam gondot más embereknek,sokszor eszembe jut.Igen,ilyenkor szakítom le a gyümölcsét annak,amit korábban tettem.De mások is így fognak járni,a bumeráng visszavág.Nekem az idén erősen visszavágott...
dec. 15. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!