Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudunk kiszállni...

Hogyan tudunk kiszállni életünk mókuskerekéből,és drasztikus változásokat elérni?

Figyelt kérdés
Folyton ugyanabba és abba a helyzetbe kerülök,bárhogyan is próbálom jól csinálni dolgaimat.Rengeteg jó karrier lehetőség,párkapcsolat,és egyéb szituációk adódtak már nekem,és szinte mindent elronrottam hirtelen rossz döntéseimmel.Mit tegyek,hogy előre mozduljanak a dolgok,és ne kövessek el annyi hibát? Van erre valami megoldás? Meditáció,spirituális varázslatok,vagy valami életmódbeli változtatás...stb? Trollok kíméljenek.Előre is köszi,ha valaki tud valami jót.

dec. 9. 14:25
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
10-es,az a baj,hogy csak a saját dolgaimat rontom el,másét pedig simán megoldom.Amúgy most pont bekussoltam,csendben maradok,hagyom ezt a ki..szott 2024-et,mert különösen ez az év mérte rám a csapásokat.Most fontolgatok dolgokat,közben próbalom elérni a belső tudatosságot,hogy rajöjjek,mivel tudom előre mozdítani az eseményeket.
dec. 11. 07:30
 12/32 bazaltkaroly ***** válasza:
#10 De így nem tanul az ember a dolgokból. Most képzeld el, hogy friss jogsisként követsz el pár runtinhibát, és ezért többet nem vezetnél. Ismétlés a tudás atyja.
dec. 11. 10:50
 13/32 anonim ***** válasza:
De ez nem egy készség hanem az élet dolgai. Azokat nem tudod gyakorolni hogy majd jobb leszel. Annak minden eseménye kb 1x történik meg veled egész életed során.
dec. 11. 21:09
 14/32 A kérdező kommentje:
Igen,a hibákból kell tanulni.Én is ezt próbálom,bár ettől függetlenül elkövetek újabb és újabbakat.Már mondhatom,hogy korábbi éveimhez képest megfontoltabb vagyok,de igazi természetemet nehéz leküzdenem.Kos csillagjegy révén " fejjel megyek a falnak.".
dec. 12. 04:36
 15/32 bazaltkaroly ***** válasza:

#13 Ha nem is ugyanaz a helyzet merül fel többször, a szituáció lehet hasonló, amin egy előző hiba tapasztalata segíteni tud.

Kérdező: Az szabad tudni, hogy hány éves vagy?

dec. 12. 10:23
 16/32 A kérdező kommentje:
15,életkorról nem állt szándékomban nyilatkozni,csak egy kérdést tettem fel a nagyközönsegnek.De megtippelheted,és ha eltalálod,akkor felfedem.
dec. 12. 11:26
 17/32 anonim ***** válasza:
17 vagy én tippelek, lehet? ;)
dec. 12. 14:11
 18/32 A kérdező kommentje:
Tippelhet bárki :)
dec. 12. 17:47
 19/32 anonim ***** válasza:
Akkor nem jött be kedves barátom? legyen 18, na? :)
dec. 12. 18:04
 20/32 A kérdező kommentje:
Ha csak 18 lennék,nem rendelkeznék ennyi tapasztalattal.18 év alatt túl sok mindenen nem megy át az ember.Amugy nem barátom,hanem barátnőm...ennyit elárulok.De ne kanyarodjunk el az eredeti témától.Akinek van értelmes hozzászólása,szívesen fogadom,hisz ezért vagyok itt.Kötekedést,ökörködést nem kérek,köszi.
dec. 12. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!