Hogyan tudunk kiszállni életünk mókuskerekéből,és drasztikus változásokat elérni?
Figyelt kérdés
Folyton ugyanabba és abba a helyzetbe kerülök,bárhogyan is próbálom jól csinálni dolgaimat.Rengeteg jó karrier lehetőség,párkapcsolat,és egyéb szituációk adódtak már nekem,és szinte mindent elronrottam hirtelen rossz döntéseimmel.Mit tegyek,hogy előre mozduljanak a dolgok,és ne kövessek el annyi hibát? Van erre valami megoldás? Meditáció,spirituális varázslatok,vagy valami életmódbeli változtatás...stb? Trollok kíméljenek.Előre is köszi,ha valaki tud valami jót.dec. 9. 14:25
11/13 A kérdező kommentje:
10-es,az a baj,hogy csak a saját dolgaimat rontom el,másét pedig simán megoldom.Amúgy most pont bekussoltam,csendben maradok,hagyom ezt a ki..szott 2024-et,mert különösen ez az év mérte rám a csapásokat.Most fontolgatok dolgokat,közben próbalom elérni a belső tudatosságot,hogy rajöjjek,mivel tudom előre mozdítani az eseményeket.
tegnap 07:30
12/13 bazaltkaroly válasza:
#10 De így nem tanul az ember a dolgokból. Most képzeld el, hogy friss jogsisként követsz el pár runtinhibát, és ezért többet nem vezetnél. Ismétlés a tudás atyja.
13/13 anonim válasza:
De ez nem egy készség hanem az élet dolgai. Azokat nem tudod gyakorolni hogy majd jobb leszel. Annak minden eseménye kb 1x történik meg veled egész életed során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!