Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudunk kiszállni...

Hogyan tudunk kiszállni életünk mókuskerekéből,és drasztikus változásokat elérni?

Figyelt kérdés
Folyton ugyanabba és abba a helyzetbe kerülök,bárhogyan is próbálom jól csinálni dolgaimat.Rengeteg jó karrier lehetőség,párkapcsolat,és egyéb szituációk adódtak már nekem,és szinte mindent elronrottam hirtelen rossz döntéseimmel.Mit tegyek,hogy előre mozduljanak a dolgok,és ne kövessek el annyi hibát? Van erre valami megoldás? Meditáció,spirituális varázslatok,vagy valami életmódbeli változtatás...stb? Trollok kíméljenek.Előre is köszi,ha valaki tud valami jót.

dec. 9. 14:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tanulj a hibáidból és megfontoltan cselekedj.
dec. 9. 14:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen,ezt próbálom,csak újabb és ujabb hülyeséget csinálok,pedig törekszem a jóra.Annyira próbálok koncentrálni rá...
dec. 9. 16:00
 3/13 bazaltkaroly ***** válasza:

Egyrészt, ahogy az első mondja, tanulj a hibáidból. Nem szégyen hibázni, emberi dolog.

Másrészt, ne feszülj rá ennyire. Lehet túlzott merevséggel próbálsz hozzáállni az élethez, amitől szorongani kezdesz. Kicsit lazíts, vegyél mély levegőt, és csak lazán haladj. Ha olyan helyzetben vagy, amin nem tudsz változtatni, akkor fogadd el, sodródj az árral, de igyekezz felfigyelni a lehetőségekre.

Ha van olyan dolog, amin pedig tudsz változtatni, akkor változtass, de erre se feszülj rá. Nem egy nap alatt kell megváltanod a világot. A kis lépés is előre visz.

dec. 9. 17:15
 4/13 anonim válasza:
A visszatérő problémák akkor vannak amikor valamit nem veszel észre magadban. Az ilyen belső felismerésekhez valóban jó a meditáció, és gyakorolni hogy minél inkább tudatosan jelen legyél. Azonban ez általában hosszabb folyamat, szóval ne várj gyors eredményt.
dec. 9. 17:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen,igazatok van.Egy időben jógáztam,meditáltam,jól haladtak a dolgaim kb.1 évig,magabiztos voltam,aztán beengedtem az életembe a félelmet,és bizonytalanságot,ami utána növekedni kezdett,és felül kerekedett rajtam.Ez lehetett a hiba,és ezt már sokszor elkövettem.Igen,valóban ráfeszülök mindenre.Tényleg sodródnom kellene az árral.Próbálok lazítani.
dec. 9. 18:14
 6/13 anonim válasza:
Pont hogy nem érdemes sodródni csak úgy az árral. A félelmek, bizonytalanság, vagy kilátástalanság csak gondolati kivetítések a jövővel kapcsolatban. Pedig a múlt elmúlt, a jövő pedig még nem létezik. Gyakorolj meditációt és próbálj egyre jobban a jelenben lenni...
dec. 9. 18:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen,ez a szándékom.Valahogyan ezt az egész megragadt helyzetet előmozdítani.Ma elkezdem a meditációkat,és kizárni az elmémből a félelmeket,és a múlton való töprengést.Hátha sikerül...
dec. 9. 20:03
 8/13 anonim válasza:
Nagyon jó kérdező de ha elfogadsz egy tanácsot, ne akarj kizárni semmit. Mert így megintcsak foglalkozol ezekkel (ellenállsz valaminek). A meditáció idejére igyekezz elengedni mindent, és ha mégis megjelenik pl a félelem gondolata, vagy a hozzá kapcsolódó érzelmek kezdenek előjönni, akkor ne bonyolódj bele (ne adj rá rekaciót) csak maradj egy semleges megfigyelő állapotba. Ha ez megvan akkor arra az időre már meg is haladtad ;)
tegnapelőtt 03:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Éppen a kizárással próbálkozom,de valóban kötődni fogok hozzá az ellenállás miatt.Igen,a semlegesség szintjét lenni jó elérnem.Épp gondolkodtam,hogy mennyire mélyen gyökereznek ezek a problémák,évekre nyúlnak vissza.Eszembe jutott sokminden.Talán ott kellene a változást elkezdnem,hogy ami a kiváltó ok,azt kellene megszüntetnem,vagy visszafordítanom.Ha sikerül.
tegnapelőtt 04:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Alapesetben annak aki mindent elront, csak egyvalamit szoktak tanácsolni: Ne nyúlj hozzá! Hagyd békén! Maradj veszteg!

Talán ez beválik

tegnap 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!