Ha kötelező lenne a felhasználónevek megjelenítése, drasztikusan lecsökkenne ennek az oldalnak a forgalma?
A politikában és családi kapcsolatokban biztosan.
Ez a két kategória tartja életben az oldalt, a sok kamu, provokatív, cenzúrázatlan kérdésekkel és válaszokkal.
Ha kötelező lenne a nick név feltüntetése, azonnal lelépne ezeknek a kategóriáknak a nagyérdeműje.
Azért mekkora nagy szabadság az, hogy egyszer Fideszes vagy egyszer meg Ultra libsi. A neved nem látszik, olyan válaszokat adsz amilyet az aktuális felhasználók többsége látni szeretne, mindjárt fel is vagy érte pontozva. Aztán ha úgy kívánja a kövi kérdésnél már a másik tábor hátsóját nyalhatod a kamu válaszokkal.
Az meg hogy regisztrálnál kamu fiókokat, nem megoldás, hisz a korlátozások miatt rengeteg időt bele kellene tenni a fiókokba.
Szóval 100% hogy azok a kategóriák, ahol ezerrel megy a provokálás kamu kérdésekkel, azoknak teljesen vége lenne.
Pol. kategoriában ismert volt a nicknevem és több témában vitatkoztam. Ezt követően hiába volt objektív a hsz-em, sorozatosan kaptam a lepontozást, s lementem 4-es szintre.
Anonimként 1 év alatt visszajöttem 5-ösre.
Nem igazán szeretem ezt a pontozást, mert sokak véleményét befolyásolja. Amíg létezett a nolblog ugyanezen a nicknéven voltam végig aktív.
Üzeneteimből látszik. ;)
De nem fogom bizonygatni egy idegennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!