Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan ne bánjak meg bármit...

Hogyan ne bánjak meg bármit amit teszek,vagy mondok?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor van,hogy megbánok dolgokat vagy hülyeséget csinálok,nem tudom mit akarok és máshogy cselekszem mint ahogy kéne.De sokszor eszembe jut hogy mi az hogy "kéne" mi a jó és mi a rossz döntés,mire hallgassak?én mindig a szívem után megyek ezt tudom,de sokszor rossz helyre

visz.Hogy lehet úgy élni,hogy ne érezzem azt hogy valamit megbántam,hogy ne érezzem magam gáznak amiért úgy döntöttem ahogy,és hogy ne nézzenek hülyének?egyáltalán annak néznek-e?

Sok gondolat jár a fejembe.Hogyan tudnám magam teli egészben elfogadni?

nov. 8. 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy kiállsz az elgondolásaid mellett, ellenben elfogadod mások véleményét is. Persze meg kell válogatni azokat az embereket, akiknek a véleménye számít neked.
nov. 8. 23:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Én is szoktam olyan dolgokat elmondani másoknak ,amik alapvetően nem rájuk tartozik ,de valami belűl már annyira zavar ,hogy már inkább kimondom.

De ez után szokott lenni a megbánás.

Ha te is őszinte,nyitott könyv tipus vagy akkor valószínűes semmit nem tudsz csinálni.

Mostanában szoktam kisérletezni azzal ,hogy nem megyek emberek közé.

De otthon nagyon unatkozom ezért moziba szoktam járni.

De azt is meglehet unni.

nov. 10. 09:36
 3/4 anonim ***** válasza:

2-es

Én is most mondtam el másnak valamit amit megbántam.

De most már mindegy.

Mondjuk remélem nem lesz következménye :D XD

nov. 10. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Döntés előtt aludj rá egyet-kettőt-hármat, a dolog fontosságától függően. Ne kényszeríts magad azonnali/sürgős döntésre. Ha/amikor belülről megjön a válaszod, akkor dönts, és vállald, mert az volt a legjobb döntés, amit akkor hozhattál.
nov. 10. 13:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!