Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én a kilencvenes években...

Én a kilencvenes években voltam kis és nagy gyermek,vagy gyerek de problémás társas kapcsolatokban és a szociális interakcióban nehézségeim vannak voltak ez nem múlik el egy emberből nem növi ki ezeket az úgymond úgyszólván zavarokat!?

Figyelt kérdés
Ezek lehetnek egy emberben vele született és szerzett rendellenességek és betegségek sérülések is!?

okt. 8. 15:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Jajj nem vagyok taknyos kis gyerek már komoly érett felnőtt vagyok nemsokára töltöm be a harminc ötödik születésnapomat.

Majd én azt magamban elődöntöm hogy mit akarok és mit szeretnék azt nem mások fogják eldönteni én sem kontárkodok és avatkozok bele mások szociális élet terébe és magán életébe viszlát neked!!!

okt. 8. 17:21
 12/15 A kérdező kommentje:
Majd én azt magamban eldöntöm hogy mit akarok és mit szeretnék azt nem mások fogják eldönteni én sem kontárkodok és avatkozok bele mások szociális élet terébe és magán életébe viszlát neked!!!
okt. 8. 17:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem kis gyermek vagyok hogy rám szóljanak érted közel negyven évesen ezt sem fogom eltűrni hogy állandóan állandó jelleggel mindig minden körülmények között mások befolyása befolyásoltsága alatt legyek igenis van szabad akarom és én is kifogom nyilvánítani a nem tetszésemet legalább minimum szóban és írásban!!!
okt. 8. 17:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Van szabad akaratom mint mindenki másnak itt ebben az egyetlen egy hús-vér halandó emberi életben!!!
okt. 8. 17:25
 15/15 anonim válasza:
Szerintem nem lehet kinőni ezeket. Ahogy az idősödéssel fejlődik, érik az idegrendszer, lehet, hogy a tüneteid enyhülnek, de teljesen sosem múlnak el.
dec. 4. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!