Hogyan adjuk el magunkat?
Sziasztok!
23 éves vagyok és szerintem erre a generációra általánosságban jellemző, hogy nem tudjuk magunkat megfelelően eladni pl. állás interjún vagy hasonló helyzetekben.
Tudnátok tippeket adni?YouTube csatornák podcastek is jöhetnek. Vagy talán még jobb ha könyveket mondanátok a témában. Sajnos en nem nagyon találtam hasonlót.
Előre is köszi :)
Találtam egy konyvet:Joe Girard - Hogyan adjuk el magunkat
De még jöhetnek ha tudtok! :D
Tudd, hogy mivel foglalkozik a cég, ahova jelentkezel. Te is érdeklődhetsz, ha valami érdekel a céggel kapcsolatban, pl a céges környezet, vállalati kultúra stb.
Fontos a testbeszéd: tartsd a szemkontaktus, mutasd azt, hogy nyitott és magabiztos vagy, de légy előzékeny és kedves.
Határozottan mutasd be a tapasztalataidat, készségeidet és a motivációdat, hogy miért te vagy a legmegfelelőbb jelölt.
Köszönöm az első válaszolónak:)
A negyedikkel én is egyet értek valóban nem pontos ez a kifejés szerintem se.
Igazából sokkal inkább szolgáltatás eladása végett érdekel a dolog, mindennapi szociális helyzetekre is gondolok.
Olyan szituációkban szeretnék jobb lenni ahol főleg ismeretlen embereknek bizonyítom hogy én vagyok a legalkalmasabb / szimpatikus / szakértelemmel rendelkező személy.
Természetesen az a célom, hogy valóban így legyen de vannak emberek akik pl egy munkahelyen a főnöküknek remekül eladják, hogy mennyire jól végzik a dolgukat közben meg fogalmuk sincs a dologról és az az ember végzi a munkát javát kifogástalanul akit rühell a főnök. Nyílván ott a főnökkel is vannak bajok de értitek mire gondolok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!